Dakar 2013.

Započeo zmiya, 04 April, 2012, 11:45

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

ЯЭВОЛУТИОН

samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

Plazma Keks

jaoj ne pominji mi bubu... radim za klizaliste na nbg, a u masinama su im bubini motori, jedan kod mene na generalci, pa jos neki motor koji su kupili da se prepakuju u jedan da valja. pa sam jos danas bio u altini kod nekog tipa koji ima dvoriste krcato bubama i transporterima(hipi i terorist), dve prikolice od slepera koje su prepune delovima od raznih buba... a na sve to, cale koji me smara sa njegovim pricama dok je on radio preko u VW-u...

zemunboy

dzimika

Citat: Kengur poslato 09 Januar, 2013, 17:02
Citat: revolution poslato 09 Januar, 2013, 16:49
Da li si primetio gomilu fotoreportera koji beze od njih dok se ukopavaju u pesak.....kako li su oni stigli dotle sa obicnim terencima....nije bilo opasnosti...na vreme su odustali.
Evo ja cu da skupim muda cim mi neko da auto da idem na DAKAR relly....za sta kapa dole...pa i ti bi dotle stigao :)

Pa sumnjam da neko nesto daje... Isto tako sigurno su sami izdvojili odredjenu kolicinu novca...

Pa i ja bih razmislio o TTu da mi neko da motor i da mi da kintu...
zar stvarno mislis da bi isli sa antarom da je nisu dobili?
od kako su prebacili u juznu ameriku dosta ljudi iz evrope nema mogucnost da ode na dakar dok se originalna marsuta i dalje vozi samo pod drugim nazivom relija
bez obzira na silne "pretnje" terorista i slicno
garantujem da je originalna ruta po africi i sa izuzimanjem nekih zemalja bila mnogo sarenija nego juzna amerika

perlx

Citat: dzimika poslato 09 Januar, 2013, 18:48
zar stvarno mislis da bi isli sa antarom da je nisu dobili?
od kako su prebacili u juznu ameriku dosta ljudi iz evrope nema mogucnost da ode na dakar dok se originalna marsuta i dalje vozi samo pod drugim nazivom relija
bez obzira na silne "pretnje" terorista i slicno
garantujem da je originalna ruta po africi i sa izuzimanjem nekih zemalja bila mnogo sarenija nego juzna amerika
Podeli izvore informacija o reliju na originalnoj marsuti.
Takodje, po pricama ljudi reli kao da je isao kroz Srbiju, takmicari su bili pljackani i od njih je kradeno na svakom koraku.
Od WC-a od $5 do nestajanja alata, vode, dokumenata, goriva, itd.

Sigurno sarenija, ali i logisticka nocna mora ;)
A ne vidim ni da se sami takmicari previse zale na uslove u Juznoj Americi.

ЯЭВОЛУТИОН

Jedina moja primedba je da to nije DAKAR rally...mozda je cak i tezi nego dakar, ali nije to. To je recimo CHILE - ARGENTINA RALLY .....Logisticki je bilo lakse izvesti reli u juznoj americi nego u africi....urbanije, humanije, isplativije....nema to veze sa pretnjama terorista i kradjom kola....i u juznoj americi ce da pocnu da ih jebu, samo treba vremena.
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

ikomline

Gabor danas 83. sa nesto manje od sat vremena zaostatka u odnosu na pobednika!!
U generalnom plasmanu je 70. sa 03:44:59 zaostatka u odnosu na vodeceg! [clapp] [clapp] [clapp] [clapp] [clapp] [clapp] [clapp]

Nick Blue

Svaka èast Gaboru, nadam se da æe uspeti ove godine do cilja.
Na dana¹njoj listi nema Stanovnika?
Honda ne¹to zatajila danas.
In the warior`s code there is no surrender

Boban_m

Stanovnik odustao.

Alera

Citat: Boban_m poslato 10 Januar, 2013, 00:32
Stanovnik odustao.
Navodno pjesak usao kroz filter zraka i motor stao.

Plazma Keks

gogo42

Posto je Slovenac Ex Yu odustao,,,dal je dozvoljeno, Zlo neculo da sa njegovog motora se koriste ispravni dijelovi za Sagmaisterov motor , tip (felge, hladnjak, ogibljenje, neke plastike,,itd) ???
Sampion BiH 125sp-2009
Vozac - Trkac za Svoju Dusu - Opustena Varijanta

Panta Zemunac

Da je problema na africkom reliju bilo, vala bilo je .....a da ih je toliko bilo da se od relija odustane, vala nije.....politika kapitala je tu u pitanju!
Osiguravajuce kompanije su tra¾ile malo vi¹e penezija...navodno, pa velika je frka, oni su u minusu i tako to a zapravo su bili ubeðeni da ce organizatori posustati, popustiti...ali avajj....sedo¹e organizatori, napravi¹e alternativu...pa jo¹ i jeftinije ih je iza¹lo. Imali su pravo da firmi ime zadr¾e, ¹to su oni i ucinili, te se i dalje zove Pariz- Dakar, ali firma a ne ruta. latino amerima, kao koleteralcima...ka¹ika u med! [dunce]

BANE BROTHERHOOD

plusaca panti za ovo sto je napisao  [thumb_up]  [clapp] [clapp] [clapp]
PAIN IS TEMPORARY GLORY IS FOREVER!!!

perlx

Thomas Bourgin (25), francuski motociklista, startni broj 106, poginuo je danas pri sudaru sa policijskim automobilom.
Lekari su na licu mesta mogli da konstatuju samo smrt.
Izvor: http://timesofindia.indiatimes.com/sports/racing/top-stories/French-Dakar-rally-rider-Thomas-Bourgin-dies-Organisers/articleshow/17985255.cms

Tuga :(

Boban_m

Thomas Bourgin, aged 25, was making his way to the start of the seventh stage when he hit the car, which was coming in the opposite direction on the link road to the start of Friday's stage in Calama.

Udario u policijski auto koji je dolazio iz suprotnog smjera?!

ikomline

Gabor zavrsio danasnju etapu kao 75. [clapp] [clapp] [clapp]

pit

ikomline

Gabor danas fenomenalan, zavrsio je etapu kao 56. sa vremenom 02:36:14 i samo 00:28:48 zaostatka za pobednikom!

BRAVO MAJSTORE!!!

micko_13