Dakar 2013.

Započeo zmiya, 04 April, 2012, 11:45

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Radanovic

I ove godine uèestvuje Adam Mali¹  :D

3006

Boban_m

Citat: Plazma Keks poslato 04 Januar, 2013, 20:03
vraca se i Carlos Sainz na reli. ne moram da pricam o njegovim dostignucima na istom reliju
Jos nije otisao u penziju...ludak.

ikomline

ikomline

ikomline

El Matador is back!

Radanovic

Ovaj na¹ , 105. nakon prvog dana .

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: Radanovic poslato 06 Januar, 2013, 11:18
Ovaj na¹ , 105. nakon prvog dana .
Standardno dobar Sagmajster....
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

Gašpar

[rofl]

Ovi momci u Antari su predposlednji, ali nema veze, prvi im je reli, nemaju ozbiljan auto   ;)

Darko

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: Ga¹par poslato 06 Januar, 2013, 13:26
[rofl]

Ovi momci u Antari su predposlednji, ali nema veze, prvi im je reli, nemaju ozbiljan auto   ;)
Da neces da mi kazes da ove godine ne vozi ni jedan ruki tim i da imaju najgori auto na reliju...ma daj.
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

monsterbnt

Mislim da su ovi nasi u antari jedini koji nemaju nikakvog iskustva na reliju........ covek vozi kruzne staze....
Smrt SVIMA!!!!

Gašpar

Citat: revolution poslato 06 Januar, 2013, 13:56
Citat: Ga¹par poslato 06 Januar, 2013, 13:26
[rofl]

Da neces da mi kazes da ove godine ne vozi ni jedan ruki tim i da imaju najgori auto na reliju...ma daj.

Ma naravno da voze, al ono, samo ka¾em kakve su èinjenice ;D

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: monsterbnt poslato 06 Januar, 2013, 14:04
Mislim da su ovi nasi u antari jedini koji nemaju nikakvog iskustva na reliju........ covek vozi kruzne staze....
I poale im Pera kriv.....nema sanse da us jedini bez reli iskustva...sigurno postoji i neke riba koja je prvi put sela u auto....ah da, ona je verovatno poslednja :)

pajche

Nisu predposlednji, vec 122. od 158 automobila(+,- koji auto). Vozilo se samo 13km,ali su se zaostaci mnozili sa 3 pa onda ispadne tolika razlika.Tim je madjarski i izgleda da je srednje zalostan, kao i njihova priprema samog auta, a nasi momci su kako je receno najmladja postava na Dakaru(da li u istoriji ili samo ovogodisnjem, nisam siguran). Vec se suocavaju sa kvarovima Antare od samog starta. Sve u svemu svaki novi dan je za njih premija. Srecno svim nasima

monsterbnt

Citat: revolution poslato 06 Januar, 2013, 15:53
Citat: monsterbnt poslato 06 Januar, 2013, 14:04
I poale im Pera kriv.....nema sanse da us jedini bez reli iskustva...sigurno postoji i neke riba koja je prvi put sela u auto....ah da, ona je verovatno poslednja :)

Ma samo neka oni teraju bre. Prvi im je put, sledece godine valjda dobiju i valjan auto.
Smrt SVIMA!!!!

pit

Daj boze da zavrse reli ovaj put ......to ce biti samo po sebi uspeh.U Konkurenciji fabrickih ekipa i privatnika milionera uopste nije lak zadatak.

ЯЭВОЛУТИОН

koliko ja videh vozeno je 250 kilometara i zaostatak je jako velik...a kako su BUGGY vozila dobro plasirana predpostavljam da je teren bio ravan ali peskovit...pa je tezina dolazila do izrazaja.....mislim i Gordon ima veliki zaostatak, ali ce ga nadoknaditi po vukojebinama....samnjam da se vozi po asvaltu uopste da dodje do izrazaja Antarin kvalitet urbanog SUVa...

pajche

250km je mozda neka vezna deonica. 13km je bio specijal. Gordon se zaglavio na 5km odstojao 10 min, sto je u kupno 31min i nazalost gubi verovatno sve sanse za borbu za pobedu.

monsterbnt

31 min zaostatka i nije strasno na prvoj etapi
Smrt SVIMA!!!!