DAKAR 2012.

Započeo ljilja-pei, 18 Novembar, 2011, 10:20

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Bishke

cek koja je onda razlika izmedju masine od Marc Come i Gaborove ?
Oba motora su KTM,samo sto sponzori i sva prateca oprema ne mogu da se porede sa svim Gaborovim !
al opet kontam da Marc 100% nema bolje i kvalitetnije delove u masini,mislim nisu u Srbiji :D

koliko sam razumeo on je ove godine presao na 450 jer onaj motor sa vecom kubikazom koji je vozio prosle godine je bio previse tezak,ne znam sta vec....

You should do one thing every day that scares you

misa-pei

Citat: Bishke poslato 05 Januar, 2012, 22:04

koliko sam razumeo on je ove godine presao na 450 jer onaj motor sa vecom kubikazom koji je vozio prosle godine je bio previse tezak,ne znam sta vec....

Malo je zabranjen. Sad je max 450ccm za motoRcikle :D
Država je najveći neprijatelj naroda

pit

Steta za Gabora ...verujem da bi se ovog puta plasirao mnogo bolje.Ipak smanjenjem kubikaze na 450 ccm ostace samo fabricki timovi i bas,bas bogati avanturisti koji mogu da priuste sebi jaku logistiku .

zmiya

Citat: misa-pei poslato 05 Januar, 2012, 22:14
Citat: Bishke poslato 05 Januar, 2012, 22:04

Malo je zabranjen. Sad je max 450ccm za motoRcikle :D

Sa tim pravilom su me izjebali samo tako..Mislio sam ako mi padnu neke pare sa neba,da uèestvujem na Dakaru sa Africom..
Poveo bih kao èlanove tima Rezoluciju Hondomrzitelja Rakijouni¹titelja, da doliva gorivo,po¹to tu drugog odr¾avanja i nema..
Pita,da mi pravi burek svakodnevno,mora da bude jaka rana..
Mo¾e da ide i onaj fotograf,kako se zove,Æuff ili tako ne¹to,on o svom tro¹ku..

zozon

Steta za odustajanje!
  Sledece godine ce Dakar Rally ponovo i da znate da ste svi dobrodosli, pogotovu Vi koji pljujete po coveku kog ne znate i pricate o pustinjskoj trci za tastaturom!
  Spremite motore, organizujte se, navezbajte malo misice i pravac Argentina! Videcete nista lakse GAS, GAS  samo GAS!!! ... i nemojte razmisljati niti taktizirati jer Vas u suprotnom neko za compom moze nazvati ko zna kako ...
   Zao mi je zbog odustajanja, vise srece sledece godine!

zmiya

Pa razumi nas,dosadno nam je,nemamo svoje motore,nismo nikad ni vozili motor,samo mo¾emo iz ljubomore da pljujemo uspe¹ne i da im zavidimo..

Bori¹a

Citat: zmiya poslato 05 Januar, 2012, 22:41
nemamo svoje motore,nismo nikad ni vozili motor

I ja ;D Ja bih krenuo sa Jamasakijem nego puca iz auspuha pa bih plasio druge takmicare pa ce da mi bude zao

Gavrolini

nisam siguran da je ogranicenje na 450ccm. Secam se da je prosle godine kukao kako svi voze 450ccm  i da je njima mnogo lakse i da njegov motor sa vecom kubikazom nije konkurentan. Ove godine je posle 3 etape zakljucio da je 450ccm malo za njegovih 120kg(tako je reko komentator na eurosportu). E sad malo mi je cudno da to zakljuci posle 3 etape, ne verujem da motor nije dobro izvozan pre relija i da se vec odavno nije navikao na njega.

misa-pei

Pro¹le godine su fabrièki timovi imali ograniènje na 450ccm, a "sitnoj bUraniji" su dozvolili da voze 690, ali sa manjim difuzorima za vazduh, tako da im je bila smanjena snaga. Zato od ove godine svi moraju na 450. A i koliko znam, Gabor nije stigao da ozbiljno istestira motor, pa se sad neprijatno iznenadio.
Država je najveći neprijatelj naroda

aleksr6

Citat: revolution poslato 05 Januar, 2012, 17:08
eto, samo da znate...posto su Gaboru javili da na ovom forumu ima gumila hejtera i nepostovalaca lika i dela doticnog Sagmeistera...on je odlucio da se registruje na onaj tamo forum....znate vi dobro koji....jer tamo ga svi vole i ostuju i navijau za njega a ako se i pojavi neko ko nedeli isto misljenje odmah ga iskljuce iz rada foruma.....
NIJE TO BAS TAKO

dzimika

Citat: aleksr6 poslato 06 Januar, 2012, 13:31
Citat: revolution poslato 05 Januar, 2012, 17:08
eto, samo da znate...posto su Gaboru javili da na ovom forumu ima gumila hejtera i nepostovalaca lika i dela doticnog Sagmeistera...on je odlucio da se registruje na onaj tamo forum....znate vi dobro koji....jer tamo ga svi vole i ostuju i navijau za njega a ako se i pojavi neko ko nedeli isto misljenje odmah ga iskljuce iz rada foruma.....
NIJE TO BAS TAKO
ma nikako, to je skroz drugacije, prvo te napljuju pa te tek onda iskljuce

nego sto se tice dakara, ogranicenje kubikaze su trebali da ostave samo za fabricke timove a pojedince da puste da voze na vecim
a ako misle da reli opstane morace da ga vrate u evropu, ja mislim da je 80% ucesnika iz evrope a broj opada iz godine u godinu
cak ovaj reli koji se vozi po staroj deonici pocinje da bude sve popularniji jer je blizu samo nije medijski toliko propracen ali ako dakar ostane u americi ovaj ce biti jos popularniji

inace nije gaborova kilaza dovedena u pitanje samo ove godine, vec svake prethodne kad je ucestvovao a sada je kulminiralo zbog manje kubikaze

ЯЭВОЛУТИОН

Doterao prosle godine decko aprilia rs 50 ...klip karike, svecica.....ja sve uradio ali motor nec da ide kako treba pa nece....dosao decko i ja ga zamolim da proba posto meni to neto slabo ide...vraca se sa osmehom na licu...kaze leti....kako leti kad ja probao, nije hteo uzbrdo da na vuce 60 kako treba......jeste ali ja imam 55 kila a ti.....12o....sto.....i tako zakljucismo da mozda na 1000 ccm moja kilaza ne utice mnogo na idenje, ali na 50 je bas ozbiljna mukica....
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

Plazma Keks

Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi  [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo]

Bori¹a

Ja sam slusao na RTSu kako Gabor nahvali KTMa, da ostali postoje samo da bi imalo vise izbora a da je KTM jedini pravi

U prvih 10 takmicara, 1-2-4-5-6-7-9-10 su KTMovi dok je treca i osma jamaha
Mozda i ne prave tako lose motore?

Gašpar

Odvezi pertle!

Na prvim mestima su FABRICKI TIMOVI!
A nije spominjao zasto je njegov KTM crkao?

Bori¹a

Citat: Gaspar poslato 13 Januar, 2012, 18:24
Odvezi pertle!

Na prvim mestima su FABRICKI TIMOVI!
A nije spominjao zasto je njegov KTM crkao?

I to je rekao, da ga peti-sesti put izdaje ali on se ne odvaja od njega jer je to najbolji motor
Ja nisam verovao sta prica ;D

Plazma Keks

nemanja

http://www.youtube.com/watch?v=0mYnGyHX9OY&feature=player_embedded#! koji majmun,to pokazuje samo zelju za parama bez ikakvog spotrskog duha ,slepcina!

zozon