DAKAR 2012.

Započeo ljilja-pei, 18 Novembar, 2011, 10:20

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gašpar

Izuzetno slepacki potez.

Ucim Zozone, uciiim  ;D

monsterbnt

treba ga vezati za motor i vuci po pustinji dok ne ostane samo konopcic.....
Smrt SVIMA!!!!

srbac

To je otprilike Gaborov stil iz motokross trka,  8)

nemanja

he he verovatno si vozio sa njim pa si osetio he he

Gašpar

Ne, gledali smo neke trke koje je vozio.

nemanja

da ima obicaj licno iskusio na svojoj kozi ,doduse sve je dozvoljeno sto sudija ne vidi ,cak i zamena motora u sred trke

Gašpar

Ma znam sta pricas.
Ne znam kakva je situacija u krosu, u kruznim trkama iz godine u godinu sve bolje.

nemanja

pa cela situacija moto sporta u srbiji je veliko sranje! jer los nam je standard i samo ko ima para moze da vozi,kad u mx izmedju 1 takmicara i 4 je razlika krug dva

Gašpar

U RR-u je sve bolje i bolje, vise para ulazi, vise konkurenata. Sve je bolje i bolje iskreno.
Kros sam zadnji put gledao pre 6-7 godina u Zrenjaninu, tada je bilo more motora i dosta ozbiljnih ljudi, bili su ozbiljniji od RR-a, kako je sad - nemam pojma  [neampojma]

nemanja

pa u krosu zadnjih god ima nekoliko timova koji napreduju i voze nove motore ili sezonu stare ,al ima i dosta koji voze sa krsevima pa se javlja ogromna razlika na stazi,al bice bolje

Bori¹a

Prosle godine u Cacku obe klase vozile zajedno jer nije bilo dovoljno takmicara..
Eto toliko o krosu u srbiji

pit

Bitno je da se vozi.U Nisu ima jedna motokros staza i tu sam gledao Gabora pre par godina....bugarin bio prvi Gabor drugi....al bugarin je sigurno bio 50 kg laksi.Inace Bugari su bas jaki u motokrosu.

Bori¹a

Citat: Plazma Keks poslato 13 Januar, 2012, 17:47
Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi Cyril je prvi  [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo]

Aj ponovi to ;D ;D ;D [djavo]

RAmireZ

Samo jedna stvar je bolja od seksa.

Gašpar

Kakvo djubre od coveka.

Plazma Keks

vidi se da se nikada u zivotu niste takmicili

Gašpar

Mozda i nismo, ali ni ti nisi cuo za fear play?

Plazma Keks

igra straha? hm... nisam u toku sa PC igrama... cekaj caskom da kupim svet kompjutera

Gašpar

Poglesno spelovanje - fair play, ali znas ti dobro na sta mislim.

U moto sportu ljudi uglavnom pomazu jedni drugima.

Plazma Keks

aham... aham... da li si gledao nekada erzberg ili romaniacs ili bilo koju enduro trku? videces da se svi pomazu jedni drugima, ali, oni koji su na vodecim mestima ne pomazu jedni drugima, zasto? da ovaj ne zavrsi ispred njega. zato nemoj da se vatate na cyrila, to rade i drugi.