Glavni meni

Vicevi

Započeo Dragan_kineziolog, 17 Oktobar, 2010, 15:57

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

bigsheki

Citat: njanja poslato 12 Jun, 2015, 15:07
sta ti radi decko?
Nemam pojma,nismo se culi ovih dana treba zena da mu se porodi
izasli smo ja,moja devojka,i njen decko ovaj ti je bio dobar care +

ЯЭВОЛУТИОН

-gde ti je onaj frajer od prosle nedelje, super smo se zezali
-sledece nedelje idemo opet u zezanje...leze mu mu penzija 10 og
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

Radanovic

Ka¾e Cetinjanin Budvanki : Prelijepo si graðena.
Ona: Hvala, to mi je od plivanja.
On: A mogla si i glavu pokvasiti.

freepartyman

Sin pita oca:
- Reci mi tata, koja je razlika izmeðu "potencijalno" i "stvarno"?
Otac:
- Pojasniæu ti.
Otac zapita svoju ¾enu:
... ... ... - Bi li ti spavala sa Robertom Redfordom za milion dolara?
®ena:
- Naravno, nipo¹to ne bih propustila takvu priliku!
Onda otac upita svoju kæi da li bi ona spavala sa Bradom Pittom za milion dolara?
Kæi:
- Da!!! To je moja fantazija!
Tada se otac okrene starijem sinu i upita ga:
- Bi li ti spavao sa Tomom Cruiseom za milion dolara?
Stariji sin:
- Da, Za¹to ne? Zamisli ¹to se sve mo¾e uèiniti sa milion dolara!
Sad se otac obrati mlaðem sinu i ka¾e:
- Èuo si sine, "potencijalno" mi sedimo na 3 miliona dolara; ali "stvarno" ¾ivimo sa 2 kurve i jednim pederom
I became a beast to rid myself the pain of being a man

ЯЭВОЛУТИОН

losa interpretacija vica....u pitanju je "de facto" i  "de jura" gde sin na pravu pita oca advokata koja je razlika....De jura da u kuci imaju tri miliona a de fakto tri kurve
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

stilgar

Vozac naduvan ko... zaustavlja ga policija

policajac: Dokumenta
vozac: kakva dokumenta vis da neznam de sam
policajac: znas li ti ko sam ja
vozac: loodilo ja ne znam gde sam, ti neznas ko si
policajac: izlazi iz kola, aj da duvas 
vozac: imas stvarno?

Dukags

> - Dobro jutro, po¹to je hleb?
>
> - 90 dinara!
>
> - Molim, ¹ta, kako otkud 90 dinara?
>
> - 30 za hleb, 30 za PDV i 30 za Vuciceve fondove i vaucere.
>
> - Auuh, ali ¹ta cu, dobro daj jednu veknu, evo 90 din!
>
> - Izvoli 30 dinara kusura ..
>
> - Kakav kusur?
>
> - Pa nema hleba!

Bori¹a


clutch&brake

Sede 2 pijanca u kafani:
• Zna¹ dru¾e, ja uop¹te puno ne ko¹tam.
Meni dnevno treba litra ¹ljivke, litra mljeka i maèka.
• ©ta æe ti maèka?
• Da popije mleko.  [rofl] [rofl] [rofl] [rofl] [clapp] [clapp] [clapp] [kralj] [kralj] [klanjam_se] [klanjam_se] [klanjam_se]
STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

eclipse4

Kada sam kupio automobil dobio sam knjigu sa uputstvima od nekih stotinu stranica i jo¹ garanciju na pet godina. Kada mi se rodilo dete, nisam dobio ni¹ta. Ni uputstvo, ni garanciju. Bilo bi lepo da mi je babica decembra '95. u Gradskoj bolnici na Zvezdari uruèila onaj zamotuljak i ljubazno izdeklamovala: "Ovo je beba, a ovo je vodiè kroz roditeljstvo gde su na svega 222 strane opisane sve moguæe situacije i uputstvo kako reagovati na svaku od njih. A ovo je garancija na 21 godinu kojom jemèimo da æe va¹ potomak biti dobar, miran i poslu¹an, uzoran ðak i primeran u svakom pogledu. Hvala lepo, doðite nam opet i preporuèite nas va¹im prijateljima". Ali - æorak. Dobio sam samo par uop¹tenih saveta od bli¾e i dalje rodbine koji su se kretali u dijapazonu od: "treba to odmah pri¹rafiti" (pijani teèa) do: "ne valja da se mu¹ko dete pusti da plaèe" (bri¾na baka). Pa se ti sad snalazi kako zna¹ i ume¹.


Period ranog detinjstva pro¹ao je relativno lako i ja sam kao otac uèinio sve ¹to je bilo u mojoj moæi da ga pripremim za ¾ivot: nauèio sam ga da vozi bicikl, da pliva, da igra fudbal i ko¹arku, da navija za "Zvezdu", ogadio mu bejzbol... Ponosan na svoju vaspitno-prosvetiteljsku ulogu, uljuljkao sam se u razmi¹ljanju da sam postavio zdrave temelje i kako mi sada predstoji onaj bla¾eni period od nekoliko godina dok ne nastupi adolescencija. Mislio sam da imam dovoljno vremena da se pripremim za taj turbulentni period.


Meðutim, dok si rekao keks, poèelo je ne¹to èudno da se de¹ava. Onaj mali¹an koji je do juèe tra¾io utoèi¹te u mom krilu, odjednom u to isto krilo vi¹e ne mo¾e da stane, a i golim okom sam mogao da vidim kako nadire talas testosterona. Znaèi, poèelo je. Zalud struène knjige koje me uveravaju da se sa svakom generacijom ta granica pomera po malo nadole. Zalud ute¹ne reèi da je to tek poèetak i da ono glavno tek dolazi. Ne, nikako ne mogu da se pomirim sa tim da sam sada roditelj jednog adolescenta. Suvi¹e je rano. Mislim za mene. Pa, ljudi moji, ja jo¹ uvek nisam iza¹ao ni iz mog sopstvenog puberteta.


Kroz glavu mi prolaze slike onoga ¹to me èeka: Zatvaranje u sobu, maratonski telefonski razgovori, glasna muzika, ¾urke (brrr), prvo brijanje, zaljubljivanje, patnja, euforija, depresija, prvi izlasci (ako se dobro seæam, tako se dolazi u kontakt sa cigaretama, alkoholom i drogama), "daj mi kljuèeve od kola", nervozno ¹etanje po sobi dok se ne vrati kuæi, "mene niko ne razume", "doæi æe mi jedna drugarica da uèimo, ne vraæajte se pre ponoæi"... Nekako mi se èini da æe sve ono ¹to sam u periodu odrastanja servirao svojim roditeljima sada da mi se vrati i to sa kamatom.
Zato sam i napravio plan reagovanja na predvidive situacije, kako ne bih sve ovo doèekao potpuno nespreman i,¹to je jo¹ va¾nije, kako bih bio naj cool tata na celom svetu, a ne neka konzerva koja ne razume porive mladosti. Znaèi da krenemo sa razradom zami¹ljenih moguænosti. I to onih najva¾nijih- ljubavnih:


Situacija prva: Moj mali¹an dolazi s osmehom od uva do uva (da nema u¹i smejao bi se oko glave), sa pobedonosnim izrazom na licu kao da je upravo dobio na ¾ivotnoj lutriji. Za ruku posednièki dr¾i devojèicu koja pomalo stidljivo gleda u pod. "Tata, da te upoznam, ovo je Baramadhusiku, moja devojka. Upravo je do¹la u na¹u ¹kolu iz Pakistana". Lepo mogu da èujem kako mu hormoni zveèe u glavi i vidim kako mu iz oèiju izbija ponos mu¾jaka koji je uspe¹no okonèao potragu za ¾enkom. Doðe mi da vrisnem: "Ne, sine, gre¹i¹, ne zaleæi se, poslu¹aj svog starog oca. Ne dozvoli da mi unuèiæi budu kao da su iza¹li iz Kusturièinog filma". Talas panike raste u meni, ali se uspe¹no savlaðujem i manirom velikog ¹mekera upuæujem najljubazniji osmeh potencijalnoj snajki sa reèima koje su umoèene u med: "Drago mi je da smo se upoznali Baramada...(whatever). Nadam se da æu imati prilike da vidim i tvoje roditelje. Mogli bi da navrate jednom kada spremim svinjske nogice u saftu, sa karijem, naravno". Diskretno se povlaèim gu¹eæi nemir u sebi.


Situacija druga: Isti blentavi izraz na licu, isti pobednièki osmeh, samo ¹to mu se ovoga puta oklembe¹ena o rame klati devojèica koja je bar dva puta te¾a od njega. Pirsing i tetova¾e jo¹ vi¹e istièu njen uroðeni ¹arm. Gleda me radoznalo, pravo u oèi oèekujuæi da poka¾em znake divljenja. "Tata, ovo je Peggy, moja devojka". "Znam, sine, znam. Dala ti je da joj zavuèe¹ ruku ispod majice (koja vapi da se opere) i ti sada po¹to si osetio miris ¾ene misli¹ da je ona jedna i neponovljiva i èestita¹ sebi zbog toga ¹to si ba¹ ti imao tu sreæu. Ali, ne, ne zaleæi se sine. Poslu¹aj svog starog oca. Vidim na prvi pogled da joj je æale zbrisao natrag na New Foundland èim se rodila, da je keva odgajala nju i jo¹ dvoje-troje iz dva-tri propala braka, da je u kuæi uvek bilo vi¹e piva nego hleba, da æe zatrudneti u sedamnaestoj i da æe hraniti bebu pomfritom iz Meka. Nemoj da ti bude¹ taj mamlaz koji æe da zavr¹i sa njom u nekom trailery". Sve je to htelo da izaðe iz mene u jednom dahu, ali sam se, normalno, uzdr¾ao i nastavio da kuliram: " Peggy,pleassure is all mine. Please, make yourself comfortable". Odlazim, naizgled sasvim miran, u svoju sobu i padam u duboku i strasnu molitvu. Bo¾e, podaj mu pameti.


Situacija treæa: Otvaram vrata i nalazim se oèi u oèi sa crnom mambom. Sa savr¹eno skladnim divljim panterom pored kojeg stoji moj sin-ukrotitelj jedva se nekako uzdr¾avajuæi da ne pukne od ponosa. "Tata, ovo je Jadd..." Izgovara uobièajene reèi, a ja vidim kako mu pogled govori: "©ta je matori, zanemeo si. Ti ovako ne¹to nisi mogao ni da sanja¹". "Taèno, nisam ali mi je drago ¹to ti mo¾e¹. Ne zameram ti i znam da je ovoj guzi koja je isklesana u granitu te¹ko odoleti. Ali, sine, ne zaleæi se, poslu¹aj svog starog oca. Strast je kratkog daha. Ubrzo æe proæi a ti æe¹ se jednog dana pitati ¹ta ¹estoro njene mlaðe braæe radi u va¹oj kuæi i za¹to se smenjuju u stra¾i na prozoru neobièno uznemireni kada vide policijski auto. Nemoj da se pita¹ kako se tvoja mala Naomi Kempbel preko noæi pretvorila u grdosiju od preko sto kila za kojom se vuèe èopor deèurlije od kojih ba¹ nijedno nema te tvoje plave oèi". Razmenili smo misli bez ijedne reèi, mada nisam ba¹ siguran da je on moje u potpunosti razumeo. Podi¾em sam palac u vis u znak odobravanja i ostavljam ih same, sa nekim èudnim nemirom u du¹i, koji se me¹ao sa ne malim ponosom. Jedva èekam da isprièam ortacima ¹ta je onaj moj mali priveo.


Situacija èetvrta: Izgleda da su, konaèno, moje molitve pale na plodno tle. Dolazim kuæi i zatièem juno¹u pocrvenelih u¹iju kako deklamuje lekciju iz istorije dok ga anðeo u ¾enskom obliku presli¹ava sa ozbiljnim izrazom na licu. "Tata, ovo je Milica..." "Milica, Milica", vri¹tim ja u sebi. "Yes, Yes, Yes. Znao sam da ima boga. Èuo je vapaj moje napaæene du¹e i pokazao mu pravi put. Milica. Sa njom æe da se nastavi moja loza, ona æe starog da me pogleda. Radost i sreæa moja." I dok u meni tre¹ti vatromet, glumim uzdr¾anog i pristojnog oca svetskih manira. "Nadam se, Milice, da æe¹ ostati na ruèku sa nama". " Ne mogu", procvrkuta ona " èeka me otac da idemo na demonstracije ispred amerièkog konzulata. Protestvujemo zato ¹to su njihovi plaæenici u Ha¹kom tribunalu osudili Vojislava ©e¹elja, najveæeg srpskog patriotu, a posle idemo na guslarsko veèe". Gledam i ne mogu da verujem svojim u¹ima. Sudbina me opet izigrala najsurovije. Ostajem tako ukoèen, a Milica, sreæa moja, ode da brani vojvodu.


Situacija peta (zbog koje se ponekad budim sa vriskom okupan u znoju): Tata, ovo je Glenn, moj deèko...

clutch&brake

Jbt posle toliko sranja oni opet zajedno!
ko?
moji guzovi   [rofl] [rofl] [rofl] [rofl] [rofl] [kralj] [kralj] [kralj] [klanjam_se] [klanjam_se] [klanjam_se]
STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

ikomline

Japanski par se razgovara tokom seksa ...



Mu¾: Sukitaki. mojitaka

®ena odgovara: Kowanini! mowi janakpa

Mu¾ (strasno): Toka a anji rodi roumi yakoo !

®ena (doslovno preklinje kleèeæi): Mimi nakoundinda tinkouji !

Mu¾:  Na miaou kina Tim kouji !

 





Ne mogu verovati da ste pa¾ljivo i¹èitali sve ovo, kao da znate japanski !

Ma, da, èitaæete sve i sva¹ta, samo ako je o seksu reè.

Vama ozbiljno treba pomoæ ! ! !

Ponekad se ozbiljno brinem za vas
[flashing] [flashing]

ikomline

Mesto zloèina



Panduri na terenu zovu ¹efa preko motorole:



• ©efe, stigli smo na mesto zloèina.



• Kakva je situacija ? - pita ¹ef.



• Ovako, ¾ena je premlatila mu¾a,  7 uboda,  2 prostrelne rane, otvoren prelom butne kosti,  i takav je, spaljene odeæe, baèen niz stepenice !  Jadnik,  evo jauèe od bolova.



• Gospode ! Pa ¹ta je navela kao razlog ?



• Ka¾e da je njen mu¾ poèeo da hoda po podu dok ga je ona brisala.



• Pa jeste li je uhapsili ?



Nismo ¹efe, èekamo da se pod osu¹i.. [zena] [zena]

clutch&brake

Budi duhovit i nasmej devojku. Kada se jako smeje,tresu joj se sise,a to je extra  [rofl] [rofl] [rofl]
STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

Biker-Boy

mejd in cajna  [rofl]
I feel the need..... the need for speed !!!

clutch&brake

Kako se zove æelava pèela? Pa p-æela   [rofl] [rofl] glup al ja se prevrnuo
STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

Dukags

Dobije èovek poziv iz Poreske uprave. Zovu ga da se lièno pojavi i da izjavu, jer im se èini da je suvi¹e mali iznos prijavio na ime poreza.
On prvo ode kod svog knjigovodje, da ga upita za savet.
- Obuci svoje najstarije odelo, tako æe se oni uveriti da nema¹ novaca, i da su pogre¹ili kod razreza poreza!

Za svaki sluèaj ode i kod svog advokata, pa i njega upita za savet.
- Obuci svoje najbolje odelo. Tako æe oni pomisliti kako ih ti uva¾ava¹ i po¹tuje¹, pa æe onda mo¾da da se smiluju i umanje ti porez.


Èovek ostade totalno zbunjen.

Ode konaèno i kod popa, da i njega upita za savet.


- Isprièaæu ti jednu prièu - ka¾e mu pop.

- Uoèi svadbe, mlada upita svoju majku kakvu spavaæicu da obuèe za prvu braènu noæ. Majka je posavetuje da uzme dugaèku spavaæicu,dugaèkih rukava.
Upita ona i svoju stariju sestru, a ona joj predlo¾i da obuèe ¹to kraæu spavacicu, . nesto veoma sexy.

- Ali oèe, kakve veze ta prièa ima sa mnom?
- Ista je kao tvoj sluèaj, sine moj. ©ta god da obuèe¹, biæe¹ jeben!

clutch&brake

Kako se zene izvinjavaju? Izvini,ali ti si kriv  [rofl] [rofl]  [zena] [zena] [zena]
STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: njanja poslato 26 Jun, 2015, 14:34
Kako se zene izvinjavaju? Izvini,ali ti si kriv  [rofl] [rofl]  [zena] [zena] [zena]
za sve....
koje sve
za sve
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

eclipse4

prepravio sam jedan vic  [rofl] [rofl]

Zvoni telefon u kuæi Tomislava Nikolica
Javlja se njegova Dragica i èuje umiljati ¾enski glas:
"Dobar dan! Je l'to kuæa Nikolica? Treba mi Toma!"
"A ko ga tra¾i?"-pita Dragica.
"Ovdje njegova ¹kolska prijateljica."
"La¾e¹, ku*vo, Toma nikad nije i¹'o u ¹kolu!"

[rofl] [rofl]