Hitno Pomoc Darku Filipovicu

Započeo Giga Kle, 29 Maj, 2018, 00:12

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Giga Kle

Hitno.Pao sa motora Darko Filipovic, kolega bajker pripadnik Interventne jedinice 92. Zivotno ugrozen, operisan i u vestackoj komi, i nalazi se u Zemunskoj bolnici. Pa bih Zamolio sve koji imaju 0- krvnu grupu ako su u mogucnosti da odvoje malo vremena i odu u KBC Zemun i daju krv i naglase da je za njega. Hvala.

MIGE

da li moze da se menja krv ako je neko od davalaca druga krvna grupa?

Giga Kle

Probali smo, nece. Oce da uzmu ali nece da menjaju kazu nemaju tih jedinica 0- retka krvna grupa.

mrle

obrati se Darku sa foruma, on je de¾urna krvopija.

goranvojska

ja ocu da dam samo sam daleko bre 130km ali ako bas treba docicu

Nika

Gorane, raspitaj se da li mo¾e¹ da da¹ u nekom bli¾e domu zdravlja, pa da hitna po¹alje... Kucam i na pola pitam sam sebe "ti si zaboravio gde ¾ivi¹"...  Mo¾da Vuèiæ i Mali sednu u kola kao inaèe kad se voze noæu kroz grad da diskutuju kako napreduju radovi,  pa oni prevozu, ako im za ali dobrih dela za to veèe...

¾arko1983

I ja sam ta grupa al sam 170 km i padam u nesvest kad dajem krv, ali ako je toliko hitno i bitno da se zrtvujem......

mkt

gigo ima li vesti o stanju kolege

Giga Kle

Kolega je bolje probudili su ga prekjuce prepoznao je roditelje zadnja info koju imam je da krvi ima dovoljno imao je tri operacije. Karlica ce da zaraste, izvadili su mu slezinu, pluca mu se regenerisu, drze ga u vestacko j komi da bi se sto pre oporavio. Ponovo su ga uspavali.To je ono sto znam. Pratimo pa sta god treba tu smo. Hvala svima koji su nesebicno pomogli i interesovali se.

Giga Kle

Nemojte da dajete krv za njega u bekim drugim ustanovama ili gradovima nece da menjaju ili prebacuju. Milim mozete da date krv gde god zelite ako zelite al za njega samo u kbc zemun

mkt