Aj da se predstavim

Započeo abarth_maniac, 17 Septembar, 2013, 23:46

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

abarth_maniac

Ranko iz NS-a, rodom iz Zrenjanina.

1987. godiste, u poslednje 3 godine jasem SV650S. A poslednjh 17 god nisam dan bio bez nekog dvotockasa. :)

Apsolvent FTN-a, Masinstvo, odsek motori i vozila.

Poceh da prckam u moto servisu sa 11 god, a nisam prestao ni danas. :)

Tako da ako neko ima neko pitanje, rad sam da pomognem ako mogu, a ako ne znam odgovor probacemo da resimo nesto zajedno! :)

Pozdrav!

Samo o¹tro i pun gas!!!!!!

mkt

Hohštapler

...inaèe, od pro¹log vikenda moj novi cimer!  ;D
Nagovorio sam ga da se prikljuèi ekipi, jer je èovek pravi Moto Manijak, kad ga upoznate, biæe vam jasno i ¹to [yahoo]

Dobro do¹ao meðu  [flashing] [flashing] [flashing]

Motoklasik: Sta da joj objasnjavam, kad ne razume. Ona to broji na komade.

Joker

Svi smo mi ljudi, malo ko je covek...

clutch&brake

STA ZRACIS TO I PRIVLACIS!!!

juga

Slaninar

Citat: Andrej_Hotstepper poslato 18 Septembar, 2013, 22:03
Nagovorio sam ga da se prikljuèi ekipi

NE, Ranko, reci STOP sektama!  :)

Dobrodo¹ao.   [flashing]
montoya: hornet mesa vodu i ulje
Hurricane: Sipaj ulje i u hladnjak, dobijes uljaru i problem resen

stilgar

ЯЭВОЛУТИОН

koristis u nicku jedan ozbiljan motiv.....verovatno nisi ni video pravog abartha......to ime je privilegija pojedinaca i ako nemas nekog abartha, molim da ne koristis to ime....

dake ne racuna ove znacke sto sada kace po grande puntu i fiatu 500...vec

http://farm3.static.flickr.com/2556/3903735989_8fc0e1d551.jpg

http://files.conceptcarz.com/img/Fiat/63-Abarth-1000-GT_Bialbero-DV-08_HHC_02.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Fiat_131_Abarth_010.jpg
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

marckony

Sada covek ni ne sme da se zove kako hoce :)
Dobro dosao

MILJAN

Citat: marckony poslato 19 Septembar, 2013, 16:42
Dobro dosao
moze da stavi koji god nick hoce/  zamisli da obraca paznju sta svako  pise po forumu...onda bi ispao blesav...
Elem, dobrodosao...
Cave ab homine unius libri

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: marckony poslato 19 Septembar, 2013, 16:42
Dobro dosao
Na jednom forumu de sam bio  moderator so zamolili novog clana da promeni nick...covek je zamislio da u nick bude "shoichiro iriimajiri".....a to ostatak foruma nije dozvolio iz postovanju prea liku i delu doticnog...
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

prpa_zr

u svakom sluèaju - Dobrodo¹ao :D

Havarisan

dusankobgd

abarth_maniac

Thanks svima!

@ revolution: Ona prva fotka TC1000 od 112 KS (5 stabilnih) ili slabiji sa motorom kao sto sam imao u Fiatu 127 (3 stabilna, 903 ccm u osnovi)? Doduse, ja sam standard samo malko sredio, novaca zbog, a najvise mu je prijao DMTR34! Usis mi stigao iz italije!Poludeo je sa njim! Triger i glavu nikad nisam uspeo da nabavim, ali oke! A u sobi CROMODORA CD 91 x 4 kom iz '74 godine!  Fabricki za 128 sport! ;) Posto se doznajes, ne moram da ti objasnjavam dalje...

Ne ljutim se sto si me prozvao, ali je bzvz jer nemas pojma nista o meni a sudis. A i to je samo NICK, zalja je bila da bude MANIAC ali je kad sam pristupao prvom forumu bilo zauzeto i ja udarim abarth pre toga... ;) i ostalo je tako!
Ali verujem da znam dovoljno o SUS motorima (i abarth-u naravno) sasvim dovljno da bih te prijatno iznenadio!

ЯЭВОЛУТИОН

O.K.
Prihvatam.....samo sam hteo da proverim da nisi od onih koji videvsi skorpiona na nalepnici na puntu classicu, koji su pomislili da je to abarth....
Inace osetljiv sam jer sam u zivotu imao priliku da DODIRNEM motor i menjac od pravod TC1000....menjac jei dalje kod mog drugara, treba da se reparira, kao i karter...a glavu su ukrali sa parkinga...ince je lud za ficama....nadimak mu je vec dvadeset godina FIKI...pa ti vidi,,,,vise se niko ni ne seca kako se zove...zena ga zove tako  [rofl] [rofl] [rofl] [rofl]

TEEfqd

Citat: abarth_maniac poslato 03 Oktobar, 2013, 14:43
Thanks svima!

@ revolution: Ona prva fotka TC1000 od 112 KS (5 stabilnih) ili slabiji sa motorom kao sto sam imao u Fiatu 127 (3 stabilna, 903 ccm u osnovi)? Doduse, ja sam standard samo malko sredio, novaca zbog, a najvise mu je prijao DMTR34! Usis mi stigao iz italije!Poludeo je sa njim! Triger i glavu nikad nisam uspeo da nabavim, ali oke! A u sobi CROMODORA CD 91 x 4 kom iz '74 godine!  Fabricki za 128 sport! ;) Posto se doznajes, ne moram da ti objasnjavam dalje...

Ne ljutim se sto si me prozvao, ali je bzvz jer nemas pojma nista o meni a sudis. A i to je samo NICK, zalja je bila da bude MANIAC ali je kad sam pristupao prvom forumu bilo zauzeto i ja udarim abarth pre toga... ;) i ostalo je tako!
Ali verujem da znam dovoljno o SUS motorima (i abarth-u naravno) sasvim dovljno da bih te prijatno iznenadio!

batalite pricu o skorpionima i zivotinjskom carstvu nego kolko je mogo da razvije
:D :D :D

ЯЭВОЛУТИОН

abarth_maniac

Mene si nasao da spijuniras!!!! :D :D