Gume

Započeo K_A_W_A, 15 Decembar, 2010, 18:43

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

K_A_W_A

Posto mi je ostalo jos dve - tri hiljade na ovim gumama, hocu sada da se opremim za sezonu. Tako da ako neko ima da prodaje gume, nek javi. 120/17 i 190/17/50

062/770001

jevta

Neznam jel jos popust u Motoboxu Continental gume ja uzeo komplet 15030.00 dinara
Za tebe su verovatno malo skuplje ali i dalje mnogo jevtinije od bilo cega drugog u toj klasi.
http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewCat&catId=4
ili
http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewCat&catId=5

davidoff

Probaj u AC "Tadic" ja tamo kupio u septembru Dunlop Qualifier u dimenziji koja tebi treba za 19000 din.

http://www.tadic.co.rs/
We won't forget you Marco....

K_A_W_A

znam, ali ne bih bas Cont. Vise me zanima Michelin, Dunlop i Brigston. Znam ja da to ima po moto radnjama, ali su onda i cene vece. Ja bih uzeo neke od privatnog lica, nesto ispalo iz kamiona i te fore :D

davidoff

Pogledaj na drugom forumu  ;) svojevremeno je Ninja66 imao Qualifier po ceni od 190e ako se ne varam.

K_A_W_A

Citat: davidoff poslato 15 Decembar, 2010, 19:32
Pogledaj na drugom forumu  ;) svojevremeno je Ninja66 imao Qualifier po ceni od 190e ako se ne varam.
Pa ako kazes da su kod tadica 19.000 i kod ninje 190 jevreja, koja je onda razlika? Meni treba nesto slicno kao sto Rajko u KG prodaje opremu. Sve je novo, ali ispod cene. Polako, veljda ce se neko naci.

Gargi

Idem dosta èesto preko grane po delove, ako se ne snaðe¹ mogu ti doneti koje god hoæe¹, zadnji put kad sam bio bile su michelin pilot power 2ct na akciji u setu 268eur, a uvek imaju neku akciju na gume , pogotovo preko zime.
Ponekad lepa reè jednostavno nije dovoljna...

davidoff

Citat: K_A_W_A poslato 15 Decembar, 2010, 19:38
Citat: davidoff poslato 15 Decembar, 2010, 19:32
Pogledaj na drugom forumu  ;) svojevremeno je Ninja66 imao Qualifier po ceni od 190e ako se ne varam.
Pa ako kazes da su kod tadica 19.000 i kod ninje 190 jevreja, koja je onda razlika? Meni treba nesto slicno kao sto Rajko u KG prodaje opremu. Sve je novo, ali ispod cene. Polako, veljda ce se neko naci.

Razlika je samo u tome sto ih kod Tadica vise verovatno nema po toj ceni jer je to bila akciska cena,ali treba ih okrenuti i pitati.

K_A_W_A

Citat: Gargi poslato 15 Decembar, 2010, 19:42
Idem dosta èesto preko grane po delove, ako se ne snaðe¹ mogu ti doneti koje god hoæe¹, zadnji put kad sam bio bile su michelin pilot power 2ct na akciji u setu 268eur, a uvek imaju neku akciju na gume , pogotovo preko zime.
Druze, to je jako puno, jer te 2ct gume imam po 220 jevreja.

Gargi

Citat: K_A_W_A poslato 15 Decembar, 2010, 19:52
Citat: Gargi poslato 15 Decembar, 2010, 19:42
Druze, to je jako puno, jer te 2ct gume imam po 220 jevreja.
To je dobra cena...kupuj...

Charuga

Obican Qualifire nemoj za tvoj motor... moja preporuka 2CT ili ako neko moze da ti donese Metzeler M5 Interact...... probaj ih i zvaces me sigurno da castis pivo.....
Tvoj motor trazi posebnu obucu cak i medju najboljim proizvodjacima.....  [thumb_up]

Gašpar

Qualifier se na mojoj kawi strasno brzo trosi, ali jako dobro drze. Mogu samo da zamislim kako ih Suza trosi...

Charuga

Ovde nije stvar u trosenju vec u drzanju zadnjeg dela....ogromna je razlika na R-u od 1000 ccm.
Na takvim motorima je sve extremno...... u umerenoj voznji nebi bilo problema.... ali problemi nastaju ako pozelis da malo jurcas.....koliko god da se ugreje Qualifire nemoze da mu drzi zadnji deo kako treba prilikom ispucavanja iz krivine dok je jos u nagibu..... i dupe pocinje da seta...... zasto spominjem 2CT i M5 interact..... kod njih toga nema.
Od Qualifire moze jedino RR (Race Replika) i kazu da su sa ovim novim modelom Qualifire II ispravili te nedostatke i da je sada "prava guma".
Pokusavam samo da pomognem, da neko nemisli da se sada proseravam nesto...nadam se da cete svi imati prilike da "trosite" (pametno} hiljadarke i videcete da na tim motorima gume koje su Vam se cinile na nekim drugim "super"...nepiju vodu a opet gume koje su Vam se na dosta slabijem motoru cinile "nista posebno" ovde mogu da budu prava stvar.....

Gargi

Metzeler m5 je mnogo dobra guma, veoma slicna pirelli supercorsa pro.Ako su propisno naduvane ,lepi kao ¾vaka, a ¹to se tro¹enja tièe ....jeb..nemo¾e sve , i da lepi i da traje i pogotova da bude jeftina...  [neampojma]:D :D [thumb_up]

Charuga

Kada sam stavio M5 prvih 100-200 km. sam bio u panici..... Recimo sa starim gumama neku krivinu sam normalno prolazio a sa ovima na istoj toj brzini hocu da padnem na unutrasnju stranu..... presporo..... a kada se naviknes pravo zadovoljstvo..... oboris motor da mislis da je to max. i onda tek otkrijes da sa ovom gumom moze jos a pritom se osecas "kao po sinama"......

Dan kada sam ih stavio:

Presao sam oko 4.000 km sa njima i evo kako izgledaju :

DebeliZmaj

da se i ja prishljamchim na temu ... da ne otvaramo novu ...
motor Yamaha XJ600 51J 1986 ...
Front tyre dimensions:   90/90-18
Rear tyre dimensions:   110/90-18

zna li neko gde pogledati ? okvirno koje su cene ?
koristan sajt ... i naravno koje gume uzeti ...
Sloboda je pravo da se
ljudima kaze ono sto oni
ne zele da cuju.

George Orwell

gmum44

www.durex.com/
uzmi s velicinu i uzivaj u voznji
Ko legne sa dupetom koje svrbi,probudi se sa prstom koji SMRDI!!!

DebeliZmaj

ovakim pisanjem ces samo dobiti upozorenje od administracije :)
provokacije nisu dozvoljene na svim mestima u forumu ... ccc
Sloboda je pravo da se
ljudima kaze ono sto oni
ne zele da cuju.

George Orwell

gmum44

Ko legne sa dupetom koje svrbi,probudi se sa prstom koji SMRDI!!!

Tihi_ZR

Ja sam kupio BT016 kod Mate letos, znam da ima i 2CT i da su i jedne i druge oko 300-330e u kompletu. Treba videti sa njim (Izvinjavam se ako je neko vec pomenuo doticnu osobu, nisam pazljivo prociitao sve postove).