Glavni meni

Kulinarstvo

Započeo Panta Zemunac, 14 Maj, 2012, 21:43

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vlajko

A mo¾e 101 varijanta..samo ¹to vi¹e rafinisanog ¹eæera.. to veæe sranje i veæa guzica..

Odavno sam to sve prestao da pravim.. samo ceo plod bez dodataka i prerade..
nema voæke koja ne valja ako je rasla i odgajana kako treba..
a bogami ni povræke..

tikvice na ro¹tilju..u èiniju preko maslinovo ulje i limun i mladi beli luk.. mo¾e i neki zaèin jo¹ a ne mora.. so i tako dobra salata se dobija..ili prilog..mo¾e i plavi paradajz ili jo¹ neke povræke..
Kakve su ti misli takav ti je i ¾ivot...

Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor

Vlajko

Evo i jedne brze i lake a tako dobre salate..

Luk iseckati na kolutove i razdvojiti ga u krugove i strpati u èiniju.. preko a ¹ta drugo nego maslinovo ulje hladno ceðeno i limun, kim i malo soli..po ¾elji i ¹areni biber recimo..

Limun ubije ljutinu luka i bude ba¹ dobar prilog uz meso..
Kakve su ti misli takav ti je i ¾ivot...

Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor

crvena



Vise od ovoga i ne treba da znam.

Panta Zemunac





Ko mi pokrade pola torte!?!? [bejzbolka]

Andjelo


Glava Dole

Nisam ni znao da ova tema postoji :)

Sve je mojih ruku delo :)






































UFF

ma mozes da se udas

Grof

Ma jok, ovo ga keva turira: Jedi Milo¹e kuvano. Jedem Mama... slikaj mi ¹ta si skuvao da vidim  [rofl] [rofl] [rofl] [rofl]

Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo


Andjelo

Lahmacum Turska piza  tortilja ....idealna podloga za Kebab


DebeliZmaj

sarma ...
debeljuskasta ili dugacka ...
mekano ili tvrdo zavijena ...

Sloboda je pravo da se
ljudima kaze ono sto oni
ne zele da cuju.

George Orwell