Ćao, Anonimni posetioče
Stranice: 1 [2] 3 4 5 ... 13
Štampaj
Autor Tema: Kulinarstvo  (Pročitano 38219 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Gašpar
Moto Manijak
*******

Van mreže Van mreže
 Facebook: Poseti
Jedan je Japan

Lokacija: Beograd
Poruke: 15468
Kvalitet: +3797 (24%)
Zahvalnice: 373

WWW
Odgovor #20 - 15 Maj, 2012, 13:15 Ocena: 0
Ignoriši

Što se tiče škembića, to nisam imao želju da probam, al me zli ljudi (čitaj Joker) nateraše i stvarno mi se dopalo i mnogo je ukusno, s tim što mi se ovi tvoji ne sviđaju na oko, oni su bili lepši  Grin

Inače, i Kengur je veliki gurman, voli gurmansku pljeskavicu rofl rofl rofl

Taraba
Naopak mlađi
Iskusni bajker
******

Van mreže Van mreže
 Motor:
625 SXC
 Facebook: Poseti
WWJCD

Lokacija: Skoro pa Beograd
Poruke: 7309
Kvalitet: +3324 (45%)
Zahvalnice: 205

Odgovor #21 - 15 Maj, 2012, 13:17 Ocena: 0
Ignoriši

A ni ti nisi daleko... odakle ti ta stomačina bre?!?

The band is just fantastic that is really what i think. oh by the way which one's pink?
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #22 - 15 Maj, 2012, 13:19 Ocena: 0
Ignoriši

Slikano sa Nokiom N95...sve u belome...odsjaj...da je u kotlicu, ispalo bi prirodnije, dosta tamnije, ćim ima aleve!!

Ali moja preporuka...kombinacija škembića i svinjskih papaka je još bolja...sve se isto sprema samo žele iz papaka mu daje gušt!
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #23 - 15 Maj, 2012, 13:24 Ocena: 0
Ignoriši





Ne znam gde mi nestade i fotka već gotovog svežeg kupusa....Ko se u mesište razume, snimiće sledeće...svinjska kolenica, slaninica suva, juneća plečka i jagnjeća glava...
Jerej..zovni onog Boška gore, neka mi da jednu nagradu za životno nedelo!
Nije što volim samo sebe ali ja se i sebi divim!! Klanjam se Klanjam se Klanjam se
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #24 - 15 Maj, 2012, 13:25 Ocena: 0
Ignoriši

Odo ja po rogonju a vi kako hočete!! uzdravlje
Gašpar
Moto Manijak
*******

Van mreže Van mreže
 Facebook: Poseti
Jedan je Japan

Lokacija: Beograd
Poruke: 15468
Kvalitet: +3797 (24%)
Zahvalnice: 373

WWW
Odgovor #25 - 15 Maj, 2012, 13:28 Ocena: 0
Ignoriši

A ni ti nisi daleko... odakle ti ta stomačina bre?!?

Od nezdrave hrane i foruma  Cheesy

Major
Moto Manijak
*******

Van mreže Van mreže
 Motor:
Ducati Monster 1200s
Red Beast

Lokacija: Beograd
Poruke: 15323
Kvalitet: +2038 (13%)
Zahvalnice: 123

Odgovor #26 - 15 Maj, 2012, 14:19 Ocena: 0
Ignoriši

Probao skembice dva puta i nikako da ih svarim. Jednostvano nije to za mene, daj mi prasetinu, jagnjetinu, ovcetinu u obliku pecenja i ja zadovoljan Cheesy


Vlajko
Vikend bajker
*****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Honda CB750f Cool Yamaha 750 ST
Lokacija: Dunav na vidiku
Poruke: 3033
Kvalitet: +620 (20%)
Zahvalnice: 42

Odgovor #27 - 15 Maj, 2012, 14:30 Ocena: 0
Ignoriši

rofl

Juce sam pravio spagete sa sosom od tunjevine. Za 15ak minuta se napravi, a bas je ukusno namigujem

2 konzerve tunjevine, 2 topljena sir - tost topi sam ja uzeo (mada moze i bilo koji drugi samo da se isece na tanke kriske), pola litre paradajz soka i jedna kisela pavlaka. Sve to staviti u serpu i mesati na malo jacoj temperaturi dok ne provri, onda malo smanjiti temp. i mesati jedno 2-3 minuta. U drugu serpu staviti vodu da provrije, dodati soli i malo ulja i onda spagete (kolicine po izboru). Kuvati spagete jedno 10ak minuta, kad su gotove preliju se sosom i woaallla imate spagete sa sosom od tunjevine Grin



Neko dodaje celo jaje u gotovu testeninu.. a ja bih ti samo predložio da iz ovaj tvoj recepat dodaš i puno belog luka, origano i bosiljak, šareni biber  uzdravlje
..može i pavlaka za kuvanje, daje bruka ukus..

Kakve su ti misli takav ti je i život...

Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor
Vlajko
Vikend bajker
*****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Honda CB750f Cool Yamaha 750 ST
Lokacija: Dunav na vidiku
Poruke: 3033
Kvalitet: +620 (20%)
Zahvalnice: 42

Odgovor #28 - 15 Maj, 2012, 14:35 Ocena: 0
Ignoriši


Ne bih se složio da je dovoljno samo nabacati ''šta se ima'' i da ce neizostavno ta klopa biti vrh. ne ne


svaka klin čorba mora biti do OO

još ako dobro izgladniš goste pri pripremi.. nemož da ne valja..

p.s prošlji suljpa kod mene je dosoljavao kako je ko prošao.. bio je mega slan..
ali se pojelo  yahoo

Kakve su ti misli takav ti je i život...

Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor
Taraba
Naopak mlađi
Iskusni bajker
******

Van mreže Van mreže
 Motor:
625 SXC
 Facebook: Poseti
WWJCD

Lokacija: Skoro pa Beograd
Poruke: 7309
Kvalitet: +3324 (45%)
Zahvalnice: 205

Odgovor #29 - 15 Maj, 2012, 14:39 Ocena: 0
Ignoriši

Najbolje jelo na svetu - drnč.

The band is just fantastic that is really what i think. oh by the way which one's pink?
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #30 - 15 Maj, 2012, 14:54 Ocena: 0
Ignoriši

Taraba..Ima nas koje su lepo zamolili da se ni ne približavamo nekoj kasarni a kamoli da vojsku služimo!

DRNČovalo se samo u onim kasarnama gde nisu imali proffia već je kuvar bio sa slobode ali takođe u vojnom roku. Umetnost je od svih govana napraviti nešto...pitanje je samo koliko su ukusna ta govna!

Vlajko...jaje (ali bolje samo žumance) ide isključivo na carbonare pastu ne i na bologneze..
Taraba
Naopak mlađi
Iskusni bajker
******

Van mreže Van mreže
 Motor:
625 SXC
 Facebook: Poseti
WWJCD

Lokacija: Skoro pa Beograd
Poruke: 7309
Kvalitet: +3324 (45%)
Zahvalnice: 205

Odgovor #31 - 15 Maj, 2012, 14:57 Ocena: 0
Ignoriši

Kod mene su pravili odličan... gomila povrća, pirinač, slaninica, govedina (možda je bila i pseća hrana nemam pojma), aleva paprika, paradajz sos i začini.
Skoro sam jeo nešto slično u domaćoj radinosti i beše odlično.

The band is just fantastic that is really what i think. oh by the way which one's pink?
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #32 - 15 Maj, 2012, 15:10 Ocena: 0
Ignoriši

Pa sve zavisi od kuvara....sama reč DRNČ ili ti ona hemija sve i sva u vojske bre....znaci da negde kuvari nisu bili na nivou!
Vlajko
Vikend bajker
*****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Honda CB750f Cool Yamaha 750 ST
Lokacija: Dunav na vidiku
Poruke: 3033
Kvalitet: +620 (20%)
Zahvalnice: 42

Odgovor #33 - 15 Maj, 2012, 15:13 Ocena: 0
Ignoriši

Munze, ne verujem dok ne probam.. Tongue

pogotovu ono sa kockicom čokolade i suvom šljivom..  

Nekako od kad se Jamie pojavio na tv-u.. promenio mi se odnos prema hrani, a i sama priprema onoga što imaš u frižideru.. a bogami i zamrzivaču..


Preprošle godine sam uzimao na Vlasini lisičarke i vrganje.. samo usoljene, odlične za gulaše, čorbe i ostale gurmanluke..
500 din beše kantica..
prošle ih nije bilo zbog suše, potražiću ih opet..  uzdravlje

Kakve su ti misli takav ti je i život...

Svest je trag – Znanje je pomagalo – Ljubav je odgovor
Major
Moto Manijak
*******

Van mreže Van mreže
 Motor:
Ducati Monster 1200s
Red Beast

Lokacija: Beograd
Poruke: 15323
Kvalitet: +2038 (13%)
Zahvalnice: 123

Odgovor #34 - 15 Maj, 2012, 16:32 Ocena: 0
Ignoriši

rofl

Juce sam pravio spagete sa sosom od tunjevine. Za 15ak minuta se napravi, a bas je ukusno namigujem

2 konzerve tunjevine, 2 topljena sir - tost topi sam ja uzeo (mada moze i bilo koji drugi samo da se isece na tanke kriske), pola litre paradajz soka i jedna kisela pavlaka. Sve to staviti u serpu i mesati na malo jacoj temperaturi dok ne provri, onda malo smanjiti temp. i mesati jedno 2-3 minuta. U drugu serpu staviti vodu da provrije, dodati soli i malo ulja i onda spagete (kolicine po izboru). Kuvati spagete jedno 10ak minuta, kad su gotove preliju se sosom i woaallla imate spagete sa sosom od tunjevine Grin



Neko dodaje celo jaje u gotovu testeninu.. a ja bih ti samo predložio da iz ovaj tvoj recepat dodaš i puno belog luka, origano i bosiljak, šareni biber  uzdravlje
..može i pavlaka za kuvanje, daje bruka ukus..

Realno sta god da dodas ne moze da bude lose. Ja dodam i malo nekog kackavalja i sve to na kraju "posolim" sa parmezanom ma prste da polizes!!!

Andjelo
Moto Doktor
Vikend bajker
***

Van mreže Van mreže
 Motor:
Kawasaki Z
Lokacija: Weiss Kirchen -Banat
Poruke: 3197
Kvalitet: +638 (19%)
Zahvalnice: 74

Odgovor #35 - 15 Maj, 2012, 17:58 Ocena: 0
Ignoriši

Hmm, i obicna pašteta dobija sasvim drugi smisao i ukus, kada ste bez iceg drugog gladni u nekoj prirodi!
Ne bih se složio da je dovoljno samo nabacati ''šta se ima'' i da ce neizostavno ta klopa biti vrh. ne ne

Naime, skuvajte dva potpuno ista gulaša ali u jedan, po vojvođanski, ubacite nekoliko kocki čokolade za kuvanje a u drugi, po šumadijski, nekoliko suvih šljiva....hmmm, razlike li drasticne!  dunce

Još jedan primer....najbolji pasulj u životu sam poceo spremati, onda, kada sam iz njega izbacio sav nepotrebni zeleniš i ostavio samo luk, delić šargarepe, tucane ljute, sušene ljute, list lorbera i bibera. Da, poenta je u mesu...sušena kolenica, malo suve kobaje ili slaninice...I TO JE SVE!
Bili su ukusni i ti, drugi ali ne kao ovaj!


evo ti recept za jos bolji pasulj  na ovo sve sto si rekao dodas i malo svezeg mesa tj, rebarca ali da nisu puno masna  a moze i neka krmenadla   a uz to pri kraju dodas ukiseljene  mirodjije  sitno iseckane  ............................pecept za mirodjiju, operete lepo mirodjiju i stavite da se ocedi zatim u tegli redjajte red  mirodjije pa malo posoliti zatim opet red pa posoliti mozete da stavite i neki senf korner  kada napunite teglu ostavite da prenoci  a sutradan napunite sirce za salatu  i ostavite zaklopljenu nekih 20 dana zatim je mozete upotrebiti  ,inace ja ukiseljenu mirodjiju dodajem skoro svakom corbuljaku , krompir corbi ,paprikasu  ,sladak kupus  itd ,
Andjelo
Moto Doktor
Vikend bajker
***

Van mreže Van mreže
 Motor:
Kawasaki Z
Lokacija: Weiss Kirchen -Banat
Poruke: 3197
Kvalitet: +638 (19%)
Zahvalnice: 74

Odgovor #36 - 15 Maj, 2012, 18:02 Ocena: 0
Ignoriši

 i jos jedan recept kao dodatak uz gulas, paprikas   i riblju corbu ukuvavam  knedle od belog brasna  ,potreban materijal jaja zavisi od kolicine kojuj ce te praviti  ulje umutiti sa jajima i dodate belog brasna ,smesa ne sme da bude retka a ni gusta ako je jako gusta knedle ce biti tvrde a ako je mekana raspace se
Andjelo
Moto Doktor
Vikend bajker
***

Van mreže Van mreže
 Motor:
Kawasaki Z
Lokacija: Weiss Kirchen -Banat
Poruke: 3197
Kvalitet: +638 (19%)
Zahvalnice: 74

Odgovor #37 - 15 Maj, 2012, 18:05 Ocena: 0
Ignoriši

evo kako plivaju knedle u ribljoj corbi
Panta Zemunac
Iskusni pozer
****

Van mreže Van mreže
 Motor:
Super Tenere 750
 Facebook: Poseti
Lokacija: Munze Konza
Poruke: 1903
Kvalitet: +121 (6%)
Zahvalnice: 15

Odgovor #38 - 16 Maj, 2012, 15:32 Ocena: 0
Ignoriši

Knedle i riblja čorba....mislim, 'vrsno, mislim mljac, mljac samo bih licno išao na sledecu varijantu...KNEDLE I RIBLJI PAPRIKAŠ!!
CBRR1
busolovac
Iskusni bajker
******

Van mreže Van mreže
Poruke: 7238
Kvalitet: +2385 (32%)
Zahvalnice: 230

Odgovor #39 - 16 Maj, 2012, 15:39 Ocena: 0
Ignoriši

evo ti slika mog jela tj recepta  OO   Grin
Ako je to tvoje jelo, dacu ti ja i kobaju, pa onda imas komlet bekendeks   rofl rofl rofl
poslacu ti ja sliku mog bekendeksa,ali svidece ti se puno,pa se plasim za tebe,navucices se covece..  Grin
Stranice: 1 [2] 3 4 5 ... 13
Štampaj
Moto Manijaci  |  Opšte teme  |  Ostale teme  |  Tema: Kulinarstvo