Sta stampa stampa

Započeo zmiya, 11 Decembar, 2011, 16:36

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

El Jefe

Друштво за заштиту од животиња

El Jefe

El Jefe

Ужасно и брутално. Шта ће бити са нама до пошљетка

Kostić

Крв млевено месо искидана црева и удови и расути мозгови по асфалту три до шес пута дневно по минимум пет минута је другови и другарице лек а не добродушевне девијације

Почео сам свакодневно да дркам на бившу и само на њу ништа порнићи дакле браин дамаге опсесија [klanjam_se]  [panic]

El Jefe

То је нека врста младалачког лудила, гарант

El Jefe

https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0447479EN/bmw-motorrad-presents-the-strongest-sales-result-in-company-history

Нејасни су разлози курчења БМВа, свака друга фирма из Кине продаје више и зарађује боље. Свему је Хитлер крив

El Jefe

Класично питање на журци је-Ко су ови људи, чији је ово стан

Курава испод је ту чисто едукативно

Kostić

ја гледао дерби у скупштини и вико на телевизор браћо на чему сте оћу и ја мало

три нула један ауто го ако сам добро видо

господо психијатри немоћ расте а лудница мала навијајмо

El Jefe

El Jefe

El Jefe

Има и нас мотоциклиста тамо

El Jefe

Kostić

Kostić

Спичџемер мистерија савременог доба или стимулација бета таласа

луди ћале осамдесете имо антену сам правио кад стисне микрофон диода на новом Београду сам са собом не може да прича џемово цео нбг и шире

данас модерно доба свако свашта прави дал због интелигенције или због интернета ал ено праве и саунд ганове

Ко је напо тишину и

зашто је народ полудео

Kostić

интелигенција не може да поглупи али однос може да се мења кривац не постоји уколико изузмемо курац без контроле јер курац може да буде узрок а јесте

интелигенција напредује спорије у односу на неинтелигенцију односно виши степен интелигенције је несразмерно мањи односно ређи од нижег степена интелигенције и управо тај однос је ћуд мајке природе

како год степен опстанка интелигенције не зависи од борбе између вишег и нижег степена иако је та борба опасна по целу људску врсту и интелигенција може сама себе да анулира што нас наводи на закључак да и није баш толико интелигентан наравно под условом да човек нестане као врста

самоубиство интелигенције смешно али природно пожељно стање

ко воли наравно ко не воли биће колатерална штета

цео свет је луд то треба да нас брине

Kostić

Mentawai indonezija како је виши степен интелигенције јебо мајку природу или нижи степен

јебо интелигенцију она је свачија курва љуцки ум је кева свих наказних грешака мајке природе њега кева на може да контролише

Kostić

шта антидрон пушка ради тамо и колико је ружичастих дронова виленело изнад масе данас жена на пијаци каже њена снаја отишла код лекара на преглед и одбили је кажу од данас не раде те прегледе и ништа жена отишла кући

друг воз треба да уђе у гинисову књигу рекорда

Kostić

телевизија информер свет нас гледа нисмо уличари нација ако наши закони дозвољавају овакво понашање онда смо најебали

човек води неки свој лични рат ладно и опуштено

друже воз ако је теби ово океј нека нам тако мени не смета ако је у складу са законом аи смешно ми је све гледам да га не састави срчка колико галами псује вређа и истерује правду  верујем у складу са законом

укини то не брукај нас

Kostić

сваки пушач зна шта је вортекс од палате Албанија до Славије није близу праћка (читај вортекс ган) мора да је много моћна требало би да је видљива или ако су је усавршили па да је мала не знам шта би закон физике реко