QJMotor SRK 400 2024g.

Započeo viper, 26 Oktobar, 2024, 22:08

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

viper

Па да кренемо испочетка, купио сам други мотор, онај Зонтес остаје деци, у питању је као што наслов теме каже много популаран QJMotor 400 кубика са 41кс, мени савим довољно, убрзава и иде одлично.
Мотор је 2024 годиште, шта би по мени могло бити боље то је кратко светло, баш слабо сија а ја сам ћорав, видећу када одем на сервис, шта ту може да се уради, за сад ова сликица.

"Dodje vreme kada pamet zacuti, budala progovori , a fukara se obogati!"
(Ivo Andric)

bogdan

Opaa , pa ovo bas lepo , pa cestitam i dobro nam se vratio na tockove [thumb_up]

viper

Хвала, видимо се негде на друму.
(Ivo Andric)

viper

Ево и једне слике са Мишелука.

(Ivo Andric)

viper

Мотор нисам возио два дана, био сам у Црној Гори на Острогу, сада следи стандардно лицкање и вожња.
Планирао сам вожњу до Петровца на Млави, код мојих пријатеља, Ренџера Источне Србије.
(Ivo Andric)

viper

Купио сам и штендере, сад моги да мајсторишем  ;D
(Ivo Andric)

nesic1

daj malo jos neke informacije, cena , koliko trosi, registracija koliko je, zasto nisi isao na hondu hornet ili pedu tek na primer

viper

Мотор има 41кс и ово је био тест мотор у Аутопромету у БГ, прешао је 3000км и још 3.5 година под гаранцијом, урадили су први сервис на 1000км, следећи је на 5000км.
Мотор има одлично убрзање што је мени било битно због претицања, са оним Зонтес је то било мучење, максимална брзина по сату је 162км/ч
Што се кочница тиче кочи одлично, има АБС на оба точка, понашање на путу је добро, мада верујем са неким бољим гумама било би још боље.
Екран је дигитални у боји, који показује све битне информације као и степен преноса, има опцију да се упари са мобилним преко блутут и онда на екрану показује број или име позиваоца.
Плаћен је 4190 евра, потрошња је око 5 литара и зависи много од стила вожње као и на сваком мотору.
Нисам хтео мотор који је стар 10 или више година и наравно Педу нисам ни гледао, хтео сам нов мотор, овај ми је налетео случајно.
(Ivo Andric)

viper

Е да још нешто да додам, има пар ситница да се среди, јер ја сам пицајзла што се мотора тиче, не показје притисак и температуру гума на екрану.
Размишам се да фелне офарбам у наранђасто(КТМ дјук изглед) или бело, налепнице за фелне су већ поручене, не волим црне фелне, зависи дали ће ми то дозволити, због гаранције.
(Ivo Andric)

viper

Citat: viper poslato 29 Oktobar, 2024, 02:51Мотор нисам возио два дана, био сам у Црној Гори на Острогу, сада следи стандардно лицкање и вожња.
Планирао сам вожњу до Петровца на Млави, код мојих пријатеља, Ренџера Источне Србије.

Ништа од мог пута до Петровца, озбиљно је захладнело.
(Ivo Andric)

Slaninar

Citat: viper poslato 10 Novembar, 2024, 09:51
Citat: viper poslato 29 Oktobar, 2024, 02:51Мотор нисам возио два дана, био сам у Црној Гори на Острогу, сада следи стандардно лицкање и вожња.

Ништа од мог пута до Петровца, озбиљно је захладнело.

I magluština.
montoya: hornet mesa vodu i ulje
Hurricane: Sipaj ulje i u hladnjak, dobijes uljaru i problem resen

El Jefe

Радославе, ти ренџери Источне Србије мора да су повезани са шпијунима у гаражи

Друштво за заштиту од животиња

viper

Ренџери источне Србије се боре против канадске рударске компаније данди, која хоће да копа злато на Хомољу.
данди већ увелико буши по Хомољу и праве макадам путеве по планини, уништавају потоке и шуму.
Био сам тамо када су организовали еко камп, где је било доста активиста из света, Зајечара, Мајданпека и Бора.
(Ivo Andric)

viper

Стигле налепнице.
(Ivo Andric)