A euro nikad niži...

PatriJote plaćaju Bentli u dinarima! Sa sve PolaDajVučiću-om!

Edit:
Ne isplati mi se raditi za manje - zbog vremena koje se u proseku utroši.
Više volim ovako, pa ako sve ide lepo i glatko (što često nije slučaj, iz različitih razloga), da naplatim manje, nego da "pojedem govno", pa potrošim 10ak sati... Nije ni ovo neka garancija za najgore slučajeve, ali je bolje.
Moto točkove radim isključivo jer znam da mogu rešiti ljudima problem, a nemam koga drugog preporučiti iz komšiluka. Svi otišli za Njemaćku.
Taži dosta više vremena i strpljenja od točkova za bajseve (koji isto traže vremena i strpljenja). Promeri žbica i nipli češće budu "egzotični", što komplikuje računanje, nabavku delova & ključeva za centriranje...
Računam da bi "odjeb" ("ako baš moraš to donositi kod mene") cena bila oko 50 evra po točku. Ovo je i dalje, barem za mene, niska cena za uloženo vreme i trud.
Sve što znam sam postavio na svoj sajt i YouTube kanal - tehnički može to svako, nije nikakva tajna, nikakva nauka, ali iz nekog razloga, velika većina ne želi uložiti potrebno vreme i trud da se nauči, navežba i, što je najvažnije, uradi posao kako treba.
Uz puno "sakrivanja znanja" - mada se meni taj strah pokazao sasvim neosnovanim, barem kod nas. Obradujem se kad vidim da neko hoće da "ukrade zanat", nauči i krene da radi. Posla ima koliko voliš!