...s obzirom da drinska tura nije ni o od offa molim nadlezne da ovih par postova prebaci u temu o offu
on topic
evo da napisem i ja neki utisak, jer slika nemam
tura je bila vrhunska jednom recju, put fantastican, asfalt svuda ispravan i maksimalno korektan (hvala vucicu)
o predelima kojima smo vozili svaka rec bi bila suvisna, mora da se prodje i dozivi...
ekipa, mala ali jebitacna

teralo se muski, Gavra majstorski naravno terao onu grdosiju uz nas, a bogami i Mige s tim sto je Migetu falilo 3 litra da stigne u bg nazad sa jednim tankom
Uffa mrzi da ide do Andjela da polira rub felne pa uzeo stvar u svoje ruke

sto se tice voznje, hajlajt je penjanje na Gucevo i deonica posle Malog Zvornika do Bajine Baste
za one sto imaju dugacke viljuske i rogljaste gume, odlicna je i voznja od Perucca do Mitrovca i po celoj Tari naravno

neko je napisao a ja da ponovim: saobracaj na putu za Gucevo se odvija u dva smera!!!
Na Tari nas je odbor za docek, medju njima i majstor Friza koji je dosao recimo pravo tamo, docekao kako se samo pozeleti moze
Lazici, nemam ja taj fond reci da pohvalim

tu noc ostadosmo do nedelje ujutro u 8h, vise se ni ne secam ko nas je ubedio da legnemo kad smo lepo imali jos sta da pricamo
Jezero je za kupanje kao stvoreno, cista voda, ima i za skakanje neka stencuga kod brane vrh, vrh..
ja ostao jos jedan dan..
iskoristio bih priliku da zahvalim ekipi celoj Smixiju, Uffu, Migetu, Gavri i Friziju na sjajnoj voznji i druzenju, Lazic Marku, Mili, Aniti, Dimitriju i ostalima,
i naravno vucicu
Sto se mene tice sledece godine opet