Glavni meni

GSXR K8 ili K9 opruga/feder zadnjeg amorta

Započeo abarth, 03 Februar, 2016, 14:58

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

abarth

Treba mi feder od K8 ili K9 za neku bud¾ologiju. Imam amort od K1 ali tu je slaba opruga.

0641254846

ЯЭВОЛУТИОН

a zasto  mislis da je k8 i k9 jaca...zbog veceg broja....
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

abarth

K1-K2    7.7kg
K8     10.1kg
K9     11.6kg

Havarisan

ЯЭВОЛУТИОН

sve te opruge idu na amorte koji rade preko klackalice....poluge....neega...izmenom kraka se sve postize.
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

abarth

Sve je to meni jasno i ne mogu ugao ni klackalice da menjam. Treba mi jaèa opruga i to je to.

ЯЭВОЛУТИОН

abarth

Ova  sada je nategnuta do kraja i motor propadne pola hoda kad se sedne. Nije ba¹ 50% jaca. Moram probati pa videti... Problem je ¹to je hod toèka na Gsxr ~120mm na 60mm hoda amortizera, a kod mene je hod toèka 200mm.

furija

Ako nenadjes odgovarajucu oprugu probaj se savetovati sa njima http://www.proizvodnjaopruga.rs/ mozda ti mogu oni pomoci.

ЯЭВОЛУТИОН

Citat: abarth poslato 04 Februar, 2016, 18:01
Ova  sada je nategnuta do kraja i motor propadne pola hoda kad se sedne. Nije ba¹ 50% jaca. Moram probati pa videti... Problem je ¹to je hod toèka na Gsxr ~120mm na 60mm hoda amortizera, a kod mene je hod toèka 200mm.
koliki ti je pritisak azota u amortu....ne bi smeo da propadne ako ima dovoljan pritisak azota.....cak i toliko tvrdja opruga nece pomoci....KLR sa fabrickom oprugom bez gasa propadne vise od pola...a sa gasom vrlo malo....

abarth

Dobar je pritisak, proverio sam to. Sam amort dobro radi, sva pode¹avanja funkcioni¹u. Nema veze, probaæu drugi feder pa æemo videti ¹ta se de¹ava. :)

abarth

Dimenzije tra¾ene opruge:

unutra¹nji preènik 64mm
du¾ina 210mm