Glavni meni

Kupujem Xtz 750 / Dominator / Burgman i sl.

Započeo Afroo, 03 Februar, 2015, 11:55

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Afroo

Citat: Kalesin poslato 04 Februar, 2015, 13:02
Koliko znam hoce i nas kolega bora63 da prodaje transalpa svog..
Slike? informacije? :)

Afroo

Citat: lemy poslato 04 Februar, 2015, 20:42
Daj neki hint godiste, do koje cene, specifièan model....

Imaj ja transalpa 600, sredjivan za sebe ali razmi¹ljam preko zime o novijem modelu...
Sto se para tice sve zavisi koliko mi se dopadne...mogao bih da izdvojim i 2000 ali za motor koji to "zasluzuje", sad zavisi godiste, izgled, koliko je odrzavan, gume %, oprema, ulaganje i slicno...
Dajte slike manijaci! :)

Kalesin

Citat: Afroo poslato 04 Februar, 2015, 23:44
Citat: Kalesin poslato 04 Februar, 2015, 13:02
Koliko znam hoce i nas kolega bora63 da prodaje transalpa svog..
Slike? informacije? :)

Evo ti Telefon pa se sa njime sve dogovori  063435353 dobices sve informacije tako da ne brini malo je blesav i lud ali ne ujeda :D
Ive seen things you people wouldnt believe.All those moments will be lost in time like tears in rain

VladaSD

Ja imam jedan od boljih primeraka Super Tenere..... javi ako si zainteresovan.....iskreno , jos uvek , nisam prelomio.
064 44 44 364 Vlada
Kad bih ¹orao BMB95, bilo bi mi lak¹e u ¾ivotu :-)

CBRR1

puko sam mu minus ko kovana ciganska ograda sa svim dvoglavim betonskim orlovima i mackama... ;D ;D ;D

Afroo

Citat: CBRR1 poslato 07 Februar, 2015, 23:55
puko sam mu minus ko kovana ciganska ograda sa svim dvoglavim betonskim orlovima i mackama... ;D ;D ;D
Skreces s teme :P

lukac

Prodaje moj prijatelj  Transalpa god 1999 fenomenalno ocuvan,ima torbe i kofer mi smo odrzavali motor od kada je kupio .Mislim da je stavljen na nekim oglasima,crvene boje, jako malo vozen zbog njegovog posla ako te zanima posalji PP dacu ti njegov broj tel, pozdrav iz Moto servisa Lukac.