Kupujem set novih guma 120/70 17 i 160/60 17

Započeo RoaD GunneR, 11 Januar, 2011, 12:51

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

RoaD GunneR

Dakle intresuju me iskljucivo nove gume pri tom me ne zanimaju nove gume 2005 godiste i slicno
U obzir dolaze Michelin pilot power,  pilot power 2ct, pilot road, i slicno
takodje Metzeler i evenetualno Coninental

Necu da kupim u radnji ocu jeftinije  :D

ako znate nekog da ima ponude kontakti i slicno ovde ili na pp, neka preporuka za marku i tip bi dobro dosla za motor Suzuki GSXF 600

Kengur

poglej na moto berzi imas oglas od kopp(ili kompp) tako nesto... Inace su u Tosinom bunaru, i mislim da valjaju nove gume nesto ispod cene... Proveri znam da su imali mishelin power, i pireli corsu....

cika zuba

Citat: Kengur poslato 11 Januar, 2011, 13:38
poglej na moto berzi imas oglas od kopp(ili kompp) tako nesto... Inace su u Tosinom bunaru, i mislim da valjaju nove gume nesto ispod cene... Proveri znam da su imali mishelin power, i pireli corsu....

Gume su u Batajnici...

Ako hoces mogu da ti se raspitam za cenu ali DOT su 2007 ili 2008 znaci starije su,zato je i takva cena...
[/

K_A_W_A

Ivko, bio sam juce u markosu. Proveri tamo cene su na popustu Dunlop. Za mene set izadje nesto ispod 200 jevreja. DOT 2010

RoaD GunneR

Citat: K_A_W_A poslato 11 Januar, 2011, 14:45
Ivko, bio sam juce u markosu. Proveri tamo cene su na popustu Dunlop. Za mene set izadje nesto ispod 200 jevreja. DOT 2010
Nemam pojma i sam znas da kod nas u carsiji (u NS) se slabo voza Dunlop, ja imam na kolima Dunlop sport i odlicno se pokazao ne znam kakva su iskustva na motoru, aj ti se zajebi prvi pa da ja uzmem ako valja :D

K_A_W_A

Pa evo mi sad na motoru sportsmart, extra se pokazale. Sredina tvrda, sa strane mekano.

Gašpar

Ja imam Qualifier na Kawi, malo se brze trose ali ODLICNO drze....

RoaD GunneR

Citat: Kengur poslato 11 Januar, 2011, 13:38
Predpostavljam da mislis na ryumotors

Kengur

Pa ja sam bzv stavio ova dva primera, vidim da imaju dosta guma, treba nazvati i proveriti sta imaju i koji su DOT...

Gume stare god i po dve koje su bile dobro skladistene po meni nemaju nikakve mane...
E sad...

Moze covek i pravac radnje pa da proveri ko daje popuste...

RoaD GunneR

Citat: cika zuba poslato 11 Januar, 2011, 14:40
Gume su u Batajnici...
Ako hoces mogu da ti se raspitam za cenu ali DOT su 2007 ili 2008 znaci starije su,zato je i takva cena...

Citat: Kengur poslato 11 Januar, 2011, 18:11
Gume stare god i po dve koje su bile dobro skladistene po meni nemaju nikakve mane...

Ne hvala resio sam sebe da castim ovu sezonu da jednom i ja obujem motor u glanc nove opanke da vidim kaki je osecaj  8)

Kengur

Citat: RoaD GunneR poslato 11 Januar, 2011, 18:20
Citat: cika zuba poslato 11 Januar, 2011, 14:40
Gume su u Batajnici...

Citat: Kengur poslato 11 Januar, 2011, 18:11

Ne hvala resio sam sebe da castim ovu sezonu da jednom i ja obujem motor u glanc nove opanke da vidim kaki je osecaj  8)

E to onda zaboravi po snizenoj ceni, jer je 2011 tek pocela... :P ;)

RoaD GunneR

Citat: Kengur poslato 11 Januar, 2011, 18:22
E to onda zaboravi po snizenoj ceni, jer je 2011 tek pocela... :P ;)

Pa je*iga ja sam stavio deda mrazu na spisak i gume ali mi umesto guma doneo kes kaze da u laponiji imaju samo zimske gume  :P