Zanimljivi oglasi

Započeo Panta Zemunac, 06 Januar, 2011, 14:50

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

viper

Citat: Slaninar poslato 18 Novembar, 2024, 01:58
Citat: viper poslato 17 Novembar, 2024, 21:54Данас још једна жртва пада надстрешнице, 15 по реду Ања из Paraćina је преминула у КЦВ, тако да је сада још више непримерено органозовати нека весеља.
А треба онај книнџа да пева на спенсу, страшно.

Koliko dana, nedelja, ili meseci po tvojoj proceni treba još da prođe da bi neko slavlje bilo primereno? Ne sporim, pitam.

U Novom Sadu je bilo tri dana žalosti nakon te tragedije.

Klajn knindža je bolid (ne znam nikog normalnog ko to sluša uopšte). Sam datum koncerta manje-više.

Неки кажу да је примерено сачекати 40 дана, мада кад сам видео колико нас је било у недељу 17.11.2024 на блокади.
Рекао бих да Нови Сад кратко памти и брзо заборавља.
Слушају га они што су на тракторима дошли и они пре њих.
"Dodje vreme kada pamet zacuti, budala progovori , a fukara se obogati!"
(Ivo Andric)

El Jefe

Друштво за заштиту од животиња

El Jefe

Ево ретке прилике да за ваше паре обучавате нову генерацију клинаца,будућих мајстора. Дакле за почетак на Дукатију се шрафови одврћу на лево, заврћу на десно, а ово је децо Десмо развод вентила

El Jefe

Сваки паметни власник мотоцикла ово мора да носи са собом. Прст за крпљење гума

El Jefe

Пхантом је на струју и ваше бриге око потрошње више не постоје

viper

Kupio moj rođak sada kuka kako je pretežak zbog baterija.
"Dodje vreme kada pamet zacuti, budala progovori , a fukara se obogati!"
(Ivo Andric)

El Jefe

Citat: viper poslato 20 Novembar, 2024, 22:18Kupio moj rođak sada kuka kako je pretežak zbog baterija.

El Jefe

Крагујевачка идила. Престигио међу ружама

El Jefe

Најзад знамо где је Хитлеров гроб

El Jefe

Citat: El Jefe poslato 21 Novembar, 2024, 17:12

Крагујевачка идила. Престигио међу ружама

Примећујете да су Трејслер9 и Престигио браћа близанци, који су се пронашли у огласима после многих година очајничког трагања

El Jefe

То је ајне Хонда на продају, која има 90. пферде штарке АКЦИЈА, недо ти Бог да напишеш да има 90.Кс, није то исто ферштен брудер

El Jefe

Citat: El Jefe poslato 22 Novembar, 2024, 17:05

То је ајне Хонда на продају, која има 90. пферде штарке АКЦИЈА, недо ти Бог да напишеш да има 90.Кс, није то исто ферштен брудер

El Jefe

Узми све што ти КТМ, мотор је ајнсприц, пружа. Укључујући  аларм фабрични и два кључа 17. и 19. и фабричко упутство на резервоару. Све новоооооооо

El Jefe

Зете, Мото псете. Ава кари Реалу.

El Jefe

Велика је конфузија кад нема папира.Умиру познаваоци а сећања су варљива и бледе.Тако дал је ИЗ или МЗ, дал је 250 ил 350, дал је 1870. ил 1980. А све је мање и оних писмених који могу да протумаче тајанствене хијероглифе урезане на плочици на раму.

El Jefe

Педа Мотор из Вероне
Дакле није срамота бити неписмен, већа је срамота бити писмен и веровати да је истина све што прочиташ

El Jefe

Пожељно је да будући купци буду обавештени, да ако случајно имају уграђен пејсмејкер или аутоматски сат, исти могу отказати услед зрачења ове сателитске антене чије су моћи неслућене

El Jefe

Сузуки где? Свуда само не у Шапцу

El Jefe

Тотално геј саксије у позадини, шаљу суптилну поруку