Glavni meni

Sta vas je danas ''izbacilo iz takta'' ....?

Započeo Kengur, 05 April, 2012, 11:22

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Lazic

Ja sam do¾iveo da vidim svojim oèima kako radi navigacija... ;D

Kostić

ba¹ me briga, ja nemam navigaciju, tj imam - prozor. ene ga mesec! sad znam da postoji ;D

Lazic

Kako zna¹ da te oèi ne varaju...?

UFF

kosta aj ne spamuj vec idi na public chat da kenjas

petar357

Citat: kosta66 poslato 30 Jun, 2017, 22:01
jesam, ali ja verujem iskljuèivo u ono ¹to: vidim, èujem, osetim, do¾ivim. sve ostalo mo¾e da bude istina, a mo¾e i da ne bude.

Vidis, ja na primer, nisam probao da jedem govno da bih zakljucio da to nije za jelo.
Ti si izgleda, po tvojoj prici, morao malo da ga gricnes, jer kako bi inace znao da li je i to za jelo ako nisi osetio ukus u ustima?... Ne bi valjda dozvolio da te  samo miris zavara?


Kostić

bajata vest, al nauka ka¾e da jeste za jelo. nisam probao, pa ne verujem.

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/japanci-napravili-meso-od-ljudskog-izmeta/bgbyvpc


laziæu, spamujem, ne mogu da nastavim polemiku. moram da napustim forum na neko vreme, dok ne promeni vlasnika ;D (verujem svojim oèima vi¹e no tuðoj prièi)

Hattrick

Citat: Ostoja poslato 30 Jun, 2017, 20:36
Na leðima kornjaèe ili na leðima tri slona?


A mozda ustvari Herkulesi drze polulopte, ko ce ga znati.  :)



DebeliZmaj

Sloboda je pravo da se
ljudima kaze ono sto oni
ne zele da cuju.

George Orwell

mali_zmaj

Citat: Laziæ poslato 30 Jun, 2017, 21:19
Citat: mali_zmaj poslato 30 Jun, 2017, 18:55
Meni je motor upravo to hobi!! Sredstvo sa kojim trosim slobodno vrijeme,koje mi sluzi za opustanje,razbibrigu,lijecenje zivaca i skretanje misli sa dnevnih i zivotnih problema!

A auto mi je prevozno sredstvo!!
Od februara do januara, èim je lepo vreme i ne moram da vozim vi¹e od jedne osobe ili ne znam ni ja koliko tereta, auto ne palim... Nekad proðe i dve nedelje... Kakav crni hobi... Na milion dru¾enja sam i¹ao kolima, nikad mi nije bilo ¾ao. Lep¹e je motorom uvek. Hobi... Sva¹ta... ;D Stvarno ste èudni vi ¹to vozite po gradovima bez gu¾vi... Ili ovaj Petar, k'o da mu je kaciga bez vizira kao Kostina pa ne mo¾e da vozi jer mu je pukao kapilar u oku, ako je preko 21 stepen napolju previ¹e toplo, ako je ispod 20 previ¹e hladno... Mo¾da je nekome hobi... Kad je preko 35 stepeni vi¹e volim klimu, ako je ispod -10, grejanje...

Moja situacija ti je ovakva,garaza gdje mi stoji motor je oko 3,5km od zgrade gdje zivim! Posao takoðer! ©to znaèi da je totalna glupost iæi po motor da bih i¹ao sa istim na posao! Na posao uglavnom idem pje¹ke!! Sem kad je ki¹a i snijeg!!  Tad autom. Radnim danima poslije posla, starijeg malog vodim na terapije,vjezbice!! A mlaðeg na trening!! Svaka treæa subota mi je slobodna!!  Tako da mi ostane samo nedelja da se vozim! Znaci dan za odmor,razbibrigu i lijeèenje ¾ivaca-vo¾nja motorom!

Kapi¹!  :D
jin-jang

Glava Dole

Tebi se onda stvarno isplati za do posla i za do garaze da bi uzeo motor uzeti neki skutercic, kineza tipa 200-300e, sto veci krs to bolje, niko ga nece hteti, samo bitno da radi, a ako ga neko i odnese nije neka prevelika steta :) A ne ides pesice do garaze po motor niti akas auto... niti pesacis do posla :) Sve bre po ceni 2 registracije zefira :)

mali_zmaj

Ma kakav skuter!! Ionako sam se udebljao,nemam vremena ni za basket odigrati,da se malo oznojim,ta ¹etnja do posla mi je lijek!! Ko jebe Laziæa ¹to ¾ivi u Begi¹u,pa putuje tri i po sta busom i sat trolom,i malo tramvajem na posao!!   ;)    :P

Pa ga Kle èupa!! 
jin-jang

Kostić

da je moj taj zefir ne bi ga prodo makar ga uop¹te nevozio nego samo gledo i glanco.... ne kapiram kad neko proda motor zato ¹to ga ne vozi... kapiram kad gori za ke¹, al ovo ne vozim - prodam, ne znam. bezveze. kad stoji leba ne jede

Glava Dole

ja i ne vidim da je igde napisao da planira prodaju [neampojma]

Lazic

Re¹enje je prosto... Za¹to ti je motor u gara¾i leti? :o [rofl]

Kostić

milo¹e, ni ja nisam vido, al pa ¹ta, samo ka¾em

èizla, da ne isparava benzin na suncu! ;D

mali_zmaj

Zato sto bi ga sjebali ovdje na parkingu,a i koji ce moj da se przi na suncu ili kisne, a ne vozi se, sem subotom i nedeljom...,nisam jednom nasao kako tata i mama stavljaju djete na motor,klinci cackaju prekidace,ubacuju u brzinu...,itd.....,kolegi CBF ovku drpili nema dve sedmice ispred zgrade... ,toliko o tome..
jin-jang

El Jefe

Стави папир - Видим те, пуцаћу са терасе.
Друштво за заштиту од животиња

mali_zmaj

jin-jang

milomir22

Sto je najjace, ja da vidim lopova kako mi krade motor ispred zgrade, stvarno bih pucao. Decu bih tolerisao, jer se ne moze reci da mi je motorce bas u estetski besprekornom stanju.
"If you seek authenticity for authenticity's sake, you are no longer authentic."

-Jean Paul Sartr

Slaninar

Citat: kosta66 poslato 01 Jul, 2017, 14:44
da je moj taj zefir ne bi ga prodo makar ga uop¹te nevozio nego samo gledo i glanco.... ne kapiram kad neko proda motor zato ¹to ga ne vozi... kapiram kad gori za ke¹, al ovo ne vozim - prodam, ne znam. bezveze. kad stoji leba ne jede

Meni ¾ao da stoji - to mi je najgluplje za motor.
(Pro)daj ga nekom ko æe ga voziti.
montoya: hornet mesa vodu i ulje
Hurricane: Sipaj ulje i u hladnjak, dobijes uljaru i problem resen