Glavni meni

Sta stampa stampa

Započeo zmiya, 11 Decembar, 2011, 17:36

0 članova i 13 gostiju pregledaju ovu temu.

Lazic

Citat: El Jefe poslato 30 Avgust, 2019, 23:41
Једног дана има да се појаве ванземаљци и све да нас потрпају у конзерве.
Dozivam ih ceo ¾ivot... Ali one ¹to æe da nas nauèe neèemu...


@Mihajlo & Ga¹a:

Ne pominju da su svi pu¹teni isti dan, da istraga tek sad poèinje i da i ako imaju nekih dokaza samo likovi sa rts-a mogu da najebu, oni su mogli da Ðilasu ukinu popust zbog neispunjavanja ugovornih obaveza(nije iskoristio dovoljno vremena da bi dobio popust), a nisu... Ne bi me èudilo da je za ovo Ðilas dobio ne¹to od av zauzvrat... Mada ne verujem... Kako odavno vi¹e ne pominju pokojnog deèka Sa¹e Jankoviæa, ni pi¹tolj ni otiske... Nema potrebe, ne ugro¾ava ih...

sasa ns 1

#26821
https://www.srbijadanas.com/biz/vesti/kilo-voca-kosta-kao-sibice-vocari-odustaju-od-berbe-zbog-ekstremno-niske-otkupne-cene-2019-08-31?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=blic_rs_vesti_feed&utm_campaign=KILO_VOCA_KOSTA_KAO_SIBICE__Vocari_
ima li ode seljaka proizvodjaèa da mi ne¹to objasne-
Evo ja veæ 20 godina  UOP©TE NEJEDEM VOÆE.Ili ti jako malo .Ove godine sam kupio oko 5 kila bresaka ,2-3, kile ¹ljiva  i 5-6 lubenica.Moja supruga je ceo ¾ivot jela 70% voæe a 30% sve ostalO. I ona je prestala da jede skroz JER NEMA ©TA DA SE JEDE.Povræe jo¹ kako tako ,ali paradajz je najgori jer je jako ¾ilav i nema nikakav ukus.
.Kupujem na futo¹koj pijaci u novom sadfu koja je najveæa i najprometnija.Sve ¹to kupim  osim hamburga-vrste gro¾dja je potpuno djubre.Lubenice kako tako.Dinje odvratne,bez ukusa i slasti,breskve i sve ostalo ko da jede¹ plastiku .Jagode u¾as,maline kako tako..............onaj makedonski kardinal pa ne bi ni svinje  sa njim hranio.
Svaki put od to malo puta kad ne¹to kupim proklinjem prodavca i mene debila ¹to sam uop¹te to kupio.Onda se opt zajebem pa kupim najskuplje pa 3 dana imam psihièkih problema -dupli debil.Plastika al duplo skuplja.
Moji su imali voænjak sa kru¹kama vi¹e vrsta,breskvamai jabukama takodje,jagode,maline ,ogrozd,gro¾dje......sve je zasadjeno pre 60 godina i trajalo je 40 .Nisam bio sretan kad sam jeo ne¹to sa pijace jer je ovo moje bilo bolje ,ali brate ovo je totalno djubre.
Sa stanovi¹ta mene kao potro¹aèa ovim voæarima bi dao oganj da sa¾e¾u sve ¹to imaju da nevaraju kupce.Ili ne¹to gre¹im.
U èemu je kvaka .ZA©TO JE SVE NEJESTIVO.Mo¾da neko od mladje ekipe neæe razumeti ovo o èemu prièam jer su odrasli na tome pa i neznaju za bolje ,ali imaju valda èulo ukusa.
Skoro sam do¹ao do zakljuèka da  odgajivaèi direktno ugro¾avaju moje zdravlje jer sam prestao da jedem ne¹to ¹to je neophhodno za zdrav ¾ivot,tako da ih uop¹te ne ¾alim.

milomir22

Malo je do hibridnih sorti, malo do pesticida, a najvise do vestackih djubriva i navodnjavanja kojim se pumpaju vocke kako bi bile sto krupnije, lepse i teze.

Da se ljutis, ne razumem zasto bi se ljutio na bilo koga, prijatelju ako mislis da je nekome lako sto prodaje svoje u bescenje, veruj mi, njemu je gore nego tebi. Znam dosta njih koji su uleteli s lovom u visnje, sljive, bostan, maline i pukli ljudski. Drzava je to fino zamesila.

Ako ti ne odgovara ukus, zasadi svoje zdravo i bez hemije. Samo ne ocekuj da ce mnogo da ti ostane bez 15-20 prskanja otrovom godisnje.
"If you seek authenticity for authenticity's sake, you are no longer authentic."

-Jean Paul Sartr

mareskin


To ¹to kupujete na pijaci ne znaèi da je domaæa proizvodnja. nakupci kupuju od velikih uvoznika za ke¹ i prodaju kao svoj proizvod.
Rešio sam da se malo trgnem iz ove monotonije... I trg'o sam se...
Od danas sedim na ladnom betonu

idanijel

Da. Svi pièe na kvanta¹ i preprodaju. Na selu mozes onako izabrati ko ima svoje koko¹ke i ko malo manje prska paradajz...

Poslato sa COR-L29 pomoæu Tapatoka

Lazic


El Jefe

Писао дебил другоме дебилу.
Друштво за заштиту од животиња

Lazic

Neka je debil ali je odlièno napisao...

El Jefe

Јеби ме тата, шта друго да ти кажем
Друштво за заштиту од животиња

Lazic


Hurricane


Major


dzimika

Sto se tice voca i povrca, domace samo ako znas od koga uzimas da je domace, sve ostalo je uvoz, inace sto se paradaiza tice zilav je jer nije bilo kise kad je trebalo a bilo je kad nije trebalo, slabo ko ulaze u navodnjavanje,  a uvozni se bere skoro pa zelen pa vestacki zri u hladnjacama, sto se tice breskvi katastrofa su jer stoje u hladnjacama po nekoliko dana ili nedelja

ЯЭВОЛУТИОН

cedjena kokakola je jedino pice gde znas sta je unutra.....
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11

Lazic



Lazic


sasa ns 1

kako ne ,ima vi¹ka kvalifikacija i raznih drugih kvaliteta

El Jefe

Друштво за заштиту од животиња

ЯЭВОЛУТИОН

ja prosao test.....jel to dobro ili lose...
samo na dva dana u godini nemas uticaj...na juce i na sutra...probaj danas   064 117 36 11