Glavni meni

Sta stampa stampa

Započeo zmiya, 11 Decembar, 2011, 17:36

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

eclipse4

onaj domiNJik izgleda odustao od minusarenja od kad provalio da je provaljen.....a fransoa derpe moci sendvic....stvrdnuo se,nije odavno pisao u korist pickouste nakaze pa nema svez

http://www.youtube.com/watch?v=R8_xjapLVL8

Hurricane

Ma bre nije za sve kriv samo vucic, sve je gamad oko nas, ne znam sta za nas same da kazem kad smo to sve dozvolili, evo koja smo gamad:

Ukazivao na veze Hitne i pogrebnika, 13 godina èekao pravdu

http://rs.n1info.com/a425391/Vesti/Ukazivao-na-veze-Hitne-pomoci-i-pogrebnika-13-godina-cekao-pravdu.html

Hattrick

Cega se sve nece setiti za saku kikirikija.

dzimika

Citat: Hurricane poslato 05 Oktobar, 2018, 00:15
Ma bre nije za sve kriv samo vucic, sve je gamad oko nas, ne znam sta za nas same da kazem kad smo to sve dozvolili, evo koja smo gamad:

Ukazivao na veze Hitne i pogrebnika, 13 godina èekao pravdu

http://rs.n1info.com/a425391/Vesti/Ukazivao-na-veze-Hitne-pomoci-i-pogrebnika-13-godina-cekao-pravdu.html

Ja to pokusavam da objasnim vec neko vreme, zbog takvih su ovi tu gde jesu, da nije takvih ne bi ni ovi mogli da budu tu

Kostić

saraðuju oni i sa medijima i sa osiguranjima

Hohštapler

Citat: Hattrick poslato 05 Oktobar, 2018, 01:06
Cega se sve nece setiti za saku kikirikija.

Kikirikija??
Igra velikih brojeva...
Nakupi se.
Motoklasik: Sta da joj objasnjavam, kad ne razume. Ona to broji na komade.

Hattrick

Pa to je to brate.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3131837/namerno-su-ostavljali-pacijente-da-umru-zbog-300-evra-doktor-borko-pre-13-godina-otkrio-stravicnu-vezu-hitne-pomoci-i-pogrebnika-pa-prosao-pakao?utm_source=kurir&utm_medium=mostread_carousel&utm_campaign=adria_internal

Ostave slepci nekoga da umre za 300€ koje istale na njih troje, znaci 100€ svaki u najboljem slucaju.
On svesno za 100€ ostavi necjeg oca, sestru, sina da umre. Poserem im se Hipokratu na glavu.
Klosarska posla.

Gašpar

100 EUR, pa neka je 3 za veèe, pa neka je 15 radnih veèeri meseèno. 4.500. Pa godinu dana eto tebi 54.000 EUR ili ti 70 proseènih doktorskih plata.

Lazic

Ili 540 ubijenih ljudi...

Kostić

èudo je da je èovek ¾iv jer za ovake uzbune se nestaje a tek sad ako neko ispliva od jakih treba da se èuva. ovo je ozbiljna hrabrost

Lazic

Realno jeste... Bela mafija hara 50+ godina...

Gašpar

Citat: Laziæ poslato 05 Oktobar, 2018, 19:34
Ili 540 ubijenih ljudi...

Gladan èovek je na sve spreman kada mu se za to uka¾e prilika. Da je radio za realnu platu, to mu u ¾ivotu ne bi palo na pamet. Niko ne rizikuje za manje od onoga ¹to trenutno ima, rizikuje samo za vi¹ee.

Lazic

Uhh Ga¹o, za¹to bi taj bio gladniji od bilo koga drugog u ovoj va¹ljivoj zemlji? Da sam bog(vlast/osvetnik/kurac na biciklu) ti likovi bi svi gurali bele rade...

Gašpar

Zato ¹to se ¹kolovao 10 godina za 500 eur plata. Zato.

Kostić

svi ti likovi koji jedu govna 'za¹to sam ja peglao stolicu' bi kod mene automacki zavr¹ili na golom otoku. pièka im materina pohlepna, gorda, govnjiva i nedojebana. kome se ne sviða u srbiji mo¾e da ode sa sve 10 godina ¹kole, ako ièemu vredi. ako ima 10 godina ¹kole a nièemu ne vredi neæe ga niko u svetu, pa mu ostaje da se jebe za pare i prosipa muda za bubrege.

Boban_m

Kosta 10 godina se ne racuna od 1. osnovne ;D

Kostić

¹ta god da se raèuna, taj model izgovora, ja sam doktor ja sam ovo ja sam ono a radim za 500 evra je neprihvatljiv jer ako se neko proda za pare zbog toga ¹to ga dr¾ava jebe i na taj naèin èini ¹tetu onima koji ga ne jebu je kako bih rekao - model za odstrel. najni¾i oblik ¾ivota i d¾aba mu ¹kola

Kostić

ili ¹to bi joker reko - svi smo mi govna, èovek ne postoji

Kostić

kod malog zmaja u banjaluci poèela revolucija ka¾e twiæa

Gašpar

Evo prosta raèunica:

- 5 godina fakulteta, ako je do¹ao od negde van Beograda, meseèno ko¹ta - Stan 200, hrana i ¾ivot jo¹ 200 i potrep¹tine za fakultet jo¹ 100. U najmanju ruku dolazimo do 30.000€, ako plaæa i ¹kolarinu to je jo¹ 5.000 znaèi 35.000.

Onda ga dr¾ava uslovi da radi, èini mi se 6 meseci za d¾, znaèi jo¹ 3.000 EUR. Pa jo¹ godinu dana sa nekom bednom platom. E onda ide na specijalizaciju dve godine. Pa opet sve isto jo¹ 12.000 EUR.

E nakon ¹to je ulo¾io u svoje obrazovanje 50.000 evra i 10 godina ¾ivota, njemu dr¾ava da platu od 500 EUR, odnosno raèunica je da æe samo ono ¹to je ulo¾io u sebe vratiti za 8,5 godina. Znaèi osam i po godina radi u prazno, odnosno izgubio je 18 godina ¾ivota da bi bio na nuli.

A automehanièar zavr¹i tri godine srednje ¹kole i uzima stotku dnevno ili ti za tih 18 godina zaradi oko pola miliona evra ako lepo radi.

Sada neka mi neko ka¾e da je ovo ispravan sistem.
Policajci isto. Nije ni èudno ¹to su svi korumpirani kada za veèe npr uhapse dilera koji u d¾epu ima godi¹nju platu cele stanice. Pa za dve lilave ima da ga puste i za¾mure na oba oka.

Evo drugarica moja najbolja je stomatolog sa iskustvom. Radi osam do deset sati dnevno i izaðe sa 1.000€ na kraju meseca. Njena najbolja drugarica oti¹la u Nemaèku, prvi posao, poèetna plata 2.500€ i radi svoje radno vreme, nema uklapanja 8 do 10 sati dnevno. ©kola ista. Da li je to realno?

Pre nego ¹to krenete - Da ali tro¹kovi u Nemaèkoj... da vas zaustavim. Mu¾ i ona imaju 6.000 platu. Stan plaæa sa komunalijama 1.500. Ostaje im 4.500 za ¾ivot. A hrana jeftinija nego kod nas. Putovanja jeftnija nego kod nas. ®ivot kvalitetniji nego kod nas. Moguænosti mnogo vi¹e nego kod nas.... A ti kod nas kada ima¹ dvoje koji zaraðuju po 1.000 ka¾e¹ da ¾ive odlièno. Plate stan sa komunalijama 500 EUR i ¹ta im ostane? 1.500 za istih 30 dana kao i ovo dvoje gore pomenutih koji ¾ive s 4.500. Pa neka mi neko ka¾e da je kod nas lepo za ¾ivot....

Na kraju dana gledam sebe. Ustajem u pola 7 svako jutro, dolazim kuæi u pola 7 svako veèe. Radim jo¹ dva posla koji donose pare i ne izaðem sa hiljadu evra na kraju meseca. Pakao [djavo]


Ne opravdavam lekare, ali ako neko veæ nudi laku lovu da javi gde je neko umro, verujem da bi svi vi ovde koji ih pljujete isto uèinili. Nisu oni ubijali, oni su samo spajali pokojnika i pogrebnike.