Glavni meni

sta vam je danas izmamilo osmeh

Započeo Vale, 13 Februar, 2013, 15:23

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Lazic


ninja66


Lazic

Dimitrije isto u gimnaziju koju je hteo, ponovo mogu da di¹em... :)

mali_zmaj

jin-jang

mrle

sada po¹to si u¹tedeo u¹tekane pare, otvori se za turu piva.

Lazic

Imam u¹tekane pare? Divnoooo... :D

Major


Lazic

5 piva u sred raznog vremena sa bratom od druge majke...  [yahoo] [yahoo] [yahoo] ;D

jevta


Lazic

Ko æe to da odr¾ava... Godinama sam ih meraèio ali preskupo sve za njih... I ni¹ta ne pasuje sa obiènih... Inaèe pre 15-ak godina si mogao da ih bira¹ izmeðu 15 i 25.000e...

mali_zmaj

jin-jang

MIGE

extra...hocu ja da kupim...kako ti se cini?

mali_zmaj

Pa malo cudno,poslije klasicnog velikog bicikla,ali je veoma lagan i pokretljiv,neke velike brzine iskljuci,mali tockovi..,nemoj uzimati bez brzina,ovaj moj ima sest!! Ovo je model koji je, kako sam ja skontao neki manje poznat,ali je dobro sklopljen..,i na kraju ako ne znas sta valja,znas sta je skupo!! Slaninar ti je poznavalac. Nije aluminijski,al nije ni tezak..,neka legurica,ko ce li ga znati. Nije kako da kazem cvrst,zbog spojeva,ali nista strasno,nista ne plese,nista se ne klima,samo nema cvrstinu klasicnog bicikla..,mozda postoje cvrsci,al zovu se novi,skupi... Da ti sad ne pametujem,bukvalno sam neznalica,samo mi se svidjela koncepcija i uzeo sam je!! Sklopis ga,i stavis u gepek od auta,i na moru ga raspakujes,i malo istrazujes okolicu!! To mi je neki plan!! Zimi kad je snijeg,sklopis i stavis u orman,spaiz..,tesko da ga neko ukrade,ako ti treba spravica za tacku A do tacke B,da je kompaktan,lagan,to je to!! Off roud izbjegavati!!  he he!!

  https://www.youtube.com/watch?v=rfo3idAvqjI#
jin-jang

Slaninar

Citat: mali_zmaj poslato 04 Jul, 2019, 21:41
Pa malo cudno,poslije klasicnog velikog bicikla,ali je veoma lagan i pokretljiv,neke velike brzine iskljuci,mali tockovi..,nemoj uzimati bez brzina,ovaj moj ima sest!! Ovo je model koji je, kako sam ja skontao neki manje poznat,ali je dobro sklopljen..,i na kraju ako ne znas sta valja,znas sta je skupo!! Slaninar ti je poznavalac. Nije aluminijski,al nije ni tezak..,neka legurica,ko ce li ga znati. Nije kako da kazem cvrst,zbog spojeva,ali nista strasno,nista ne plese,nista se ne klima,samo nema cvrstinu klasicnog bicikla..,mozda postoje cvrsci,al zovu se novi,skupi... Da ti sad ne pametujem,bukvalno sam neznalica,samo mi se svidjela koncepcija i uzeo sam je!! Sklopis ga,i stavis u gepek od auta,i na moru ga raspakujes,i malo istrazujes okolicu!! To mi je neki plan!! Zimi kad je snijeg,sklopis i stavis u orman,spaiz..,tesko da ga neko ukrade,ako ti treba spravica za tacku A do tacke B,da je kompaktan,lagan,to je to!! Off roud izbjegavati!!  he he!!

 https://www.youtube.com/watch?v=rfo3idAvqjI#

"Predoptereæenje" tih spojeva, tj. ruèica za sklapanje se mo¾e podesiti - ne bi trebalo ni¹ta da se klima kada se dobro zategne.
Popusti¹ ruèicu, podesi¹ predoptereæenje, pa je zategne¹.

Samo pazi! Ti bicikli meni deluju dosta nestabilno, zbog malih toèkova. Jednom sam takvim i¹ao na pijacu po rakiju. I razmi¹ljam: ¹ta ako padnem i fla¹a se razbije?! Uzmem lepo i popijem ja to, sigurnije je. Ispostavilo se da sam bio u pravu: pao sam posle bar 10 puta na putu do kuæe.

montoya: hornet mesa vodu i ulje
Hurricane: Sipaj ulje i u hladnjak, dobijes uljaru i problem resen

Lazic


sremac

Citat: Laziæ poslato 03 Jul, 2019, 19:13
Ko æe to da odr¾ava... Godinama sam ih meraèio ali preskupo sve za njih... I ni¹ta ne pasuje sa obiènih... Inaèe pre 15-ak godina si mogao da ih bira¹ izmeðu 15 i 25.000e...

ova sa mobile de se prodaje godinama, nije ba¹ ni ovo da im je cena , realno puno je to para i preko za takav auto, pa èak i za parèe istorije.

Najveæi problem za te veæe kubika¾e u zemlji Srbiji je i registracija, odr¾avanje, djene djene, nije ba¹ da æe da crkava, potro¹nja... hm pa vozi¹ je par puta godi¹nje... al dati 1500e za tablice, puno èak i za one koji taj auto mogu da priu¹te.


p.s. Ima¹ ti jeftinih altternativa koliko hoæe¹ :D a pitanje je da li relano ¾eli¹ da da¹ dr¾avi te pare za regu ? :D


https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14621030/opel-omega-30-mv6-sport
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13927368/opel-vectra-c-32-v6-gts

budala na leru, mudonja u kontra smeru

Lazic

Mv6 se u odnosu na moju vukao kao prebijen... Iduæe godine Lotus valjda upada u oldtajmere, trebalo bi da ponovo mo¾e da se uveze i da neæe da bude registracija milion... Ali odr¾avanje hoæe... Pitali pre 10ak godina nekog lika da li je skupo odr¾avanje, I nije u poreðenju sa Ferarijem... :o

El Jefe

Не црче на Саксу кинески реглер но црче немачки акумулатор. Ма да није то кокошка па цркне
Друштво за заштиту од животиња

Lazic

A i taj nemaèki je verovatno do¹ao iz Kine...

El Jefe

Citat: Laziæ poslato 06 Jul, 2019, 03:24
A i taj nemaèki je verovatno do¹ao iz Kine...
Из курца је дошао. Дизвине ко чита. Пртетходни  је такође био кинески и трајао је 10. година.
Друштво за заштиту од животиња